DETONACIJA U PREMIJER LIGI: Srpski reprezentativac posle Mundijala ostvaruje TRANSFER KARIJERE?

Autor:

Sport

02.12.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za odličnog srpskog fudbalera.

DETONACIJA U PREMIJER LIGI: Srpski reprezentativac posle Mundijala ostvaruje TRANSFER KARIJERE?

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Saša Lukić

Saša Lukić, reprezentativac Srbije, ali i fudbaler Torina, nalazi se pred najvećim transferom u karijeri, pošto je za njega "zagrizao" engleski Lids, pišu italijanski mediji.

Trinaesti dan Mundijala u Katara možete pratiti u live blogu.

Lukić je u ekipu sa severa Italije stigao još pre šest godina, a polako se probijao i "krčio" sebi put do pozicije startera i glavnog igrača ekipe, a vremenom je zaradio i poverenje Dragana Stojkovića Piksija, pa je postao nezamenljiv i u srpskoj reprezentaciji.

Foto: Starsport

Saša Lukić u dresu Srbije

Izdanak Partizanove škole je kratko vreme proveo na pozajmici u Levanteu, a zatim je postao stalan član Torina, ali se čini da je "prerastao" ovaj klub, pa ga očekuje selidba. U dresu Torina je, za sada, postigao 13 golova u prvenstvenim mečevima, a upisao je i pet asistencija za "bikove".

Za Sašu Lukića je od ranije zainteresovana Roma, a sada se u trku za srpskim fudbalerom uključio i Lids, koji u njemu vidi zamenu za Adama Foršoa. Vrednost mogućeg transfera se procenjuje na 13 do 15 miliona.

Ipak, videćemo posle Mundijala da li će do ovog transfera doći. Do tada, Lukića očekuje meč karijere u nacionalnom dresu, pošto reprezentacija Srbije igra večeras od 20 časova meč trećeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu, a taj duel mora da pobedi ukoliko želi da izbori plasman u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading