PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Samo je jedna selekcija LOŠIJA od Srbije na Mundijalu!

Autor:

Sport

28.11.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak koji dovoljno govori koliko su "orlovi" pokazali u Kataru.

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Samo je jedna selekcija LOŠIJA od Srbije na Mundijalu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je samo 3:3 protiv selekcije Kameruna u meču drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Deveti dan Mundijala u Kataru možete pratiti u live blogu.

Našim momcima nije bila dovoljna ni prednost od dva gola, pošto su Kamerunci u 63. i 66. minutu stigli do izjednačenja od 3:3, što će se na kraju ispostaviti i kao konačan rezultat ove utakmice.

Foto: Tanjug/AP

Srbija ima samo bod iz dva odigrana meča

Posle mečeva drugog kola, od 13 evropskih selekcija koje učestvuju na Mundijalu, reprezentacija Srbije se nalazi na poražavajućem 12. mestu, pošto je samo selekcija Velsa gora od izabranika Dragana Stojkovića Piksija.

Najbolji učinak od svih ekipa ima Francuska, koja je jedina ostvarila dve pobede, a za njom slede Holandija, Engleska, Poljska, Španija i Hrvatska, koje u Kataru imaju učinak od jedne pobede i jednog remija iz dva meča.

Pobedu iz prvog kola imaju i Portugal i Švajcarska, a pobedu i poraz ima Belgija. Jedan bod, baš kao i Srbija, osvojile su i Nemačka i Danska, ali je njihova gol razlika bolja od naše, pa se nalaze ispred Srbije na listi. Gori je jedino Vels, koji ima jedan osvojen bod, istu gol razliku, ali manji broj postignutih golova od naše ekipe, pa se zato nalazi na poslednjem mestu od svih evropskih selekcija.

Foto: Tanjug/AP

Vejn Henesi dobio je crveni karton u meču sa Tunisom

Priliku da popravi utisak Srbija će imati 2. decembra, kada će se u meču protiv Švajcarske boriti za prolaz dalje, a sve će biti jasnije posle meča Brazila i Švajcarske, koji igraju svoj meč u okviru drugog kola grupe G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Loading