ŽESTOK UDAR NA MITRA: Legenda ISPROZIVALA srpskog napadača!

Autor:

Sport

28.11.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao dlaku na jeziku.

ŽESTOK UDAR NA MITRA: Legenda ISPROZIVALA srpskog napadača!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić smatra da je Srbija na neverovatan način ostala bez pobede protiv Kameruna.

Orlovi su vodili sa 3:1, a onda su za dva minuta primili dva identična pogotka.

- Nemam pojma što se dogodilo. Ništa mi nije jasno. Kao da smo namerno željeli da ne pobedimo. Imamo 3:1, vratili smo se nakon njihovog gola, sve smo imali, oni nam ne bi dali gol do sutra, a onda mi s onakvom odbranom izađemo visoko umesto da mirno stanemo u blok i zatvorimo utakmicu - rekao je Binić za "Indeks" i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Dragiša Binić

- Nije mi samo jasno čija je to bila ideja da se izađe tako visoko s igračima koji nisu fizički spremni, ko je to igračima rekao. Je li to bila odluka selektora ili igrača? Ne znam šta bih rekao jer nijedan trener to ne bi napravio.

Za razliku od Srbije, Hrvatska je uspela da se opopravi od šoka i savlada Kanadu sa 4:1 i ostane u trci za osminu finala.

- Ovako nešto Hrvatskoj nije moglo da se dogodi, to je moglo da se dogodi samo nama. Ne bih rekao da smo uzeli bod, za mene je ovo poraz jer kako drugačije ovo nazvati. Imaš 3:1, vratio si se u utakmicu, imaš šanse, a onda se raspadneš. Ovo je puno veći šok nego poraz od Brazila i nisam siguran kako će ekipa reagovati protiv Švajcarske. Ovo nas je strašno poljuljalo i bojim se zadnje utakmice u grupi.

Binić je za kraj iskritikovao i najboljeg strelca Aleksandra Mitrovića

- Rekao bih da su igrači bili sebični. Konkretno, mislim na Mitrovića. U redu, postigao je gol, ali trebalo je da izađe. Piksi ga je morao izvaditi kad je bilo jasno da nije potpuno spreman. Stvarno mi nije jasno čija je ideja bila da ostane u igri. Nama su trebala dva brza igrača da iz kontre dotuku Kamerun. Šta smo mi umesto toga napravili, izašli na centar i pustili ih da nam daju dva gola. Neverovatno, ali eto, to je fudbal - zaključio je Binić.

Srbija će u petak od 20.00 igrati protiv Švajcarske u poslednjem kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading