PIKSIJA NISMO VIDELI NAKON MEČA! Enigma - zašto nije bilo Dušana Vlahovića?

Autor:

Sport

28.11.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitamo...

PIKSIJA NISMO VIDELI NAKON MEČA! Enigma - zašto nije bilo Dušana Vlahovića?

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije i Kameruna odigrali su 3:3 u drugom kolu grupne faze Mundijala u Kataru.

Republika

Vezista Orlova Marko Grujić bio je vidno razočaran nakon remija:

- Videli ste sve! U svlačionici je vladala čudna atmosfera... Od euforije i 3:1 do velikog pada. Moramo da analiziramo greške u defanzivi. Nema izgovora, nije do umora. Bili smo kao jedan, ali neverovatno da se na kraju okončalo sa 3:3. Morali smo da budemo pametniji. Mi smo glavni krivci.

Republika

Foto: Starsport

Marko Grujić

- Trebali smo da ih nokautiramo, ali eto! Očekivali smo pobedu i verovali u tri boda. Sada moramo da pratimo meč Švajcarske i Brazila i da u poslednjem kolu odigramo sa 200 posto. Biće jako teško! Znali smo da je snaga Kameruna u kontri, ali nismo dobro zatvorili meč. Nismo videli Piksija nakon meča, bio je u miks zoni. Nismo stigli da vidimo šta je sa Pavlovićem, on nam mnogo znači. Ne znam zašto Vlahović nije igrao - rekao je Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čedo

28.11.2022 14:13

Dok God budete igrati da svako od vas mora dati Gol ništa ni od vas ni od fudbala toliko ste sebični da duša boli kad Vas se gleda!!JADNO BEDNO I SEBIČNO!!