Ćerka BIVŠEG PREDSEDNIKA AMERIKE pratila Piksijeve "Orlove" protiv Brazila! (FOTO)

Autor:

Sport

25.11.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivu podršku imali su "Orlovi".

Ćerka BIVŠEG PREDSEDNIKA AMERIKE pratila Piksijeve "Orlove" protiv Brazila! (FOTO)

Foto: Starsport

Navijači Srbije protiv Brazila

Fudbalska reprezentacija Srbije porazom je počela svoj put na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Brazil je pokazao klasu, savladao je "Orlove" sa 2:0, a u prvi plan iskočio je Rišarlison koji je postigao oba gola.

Bilo je zanimljivo na terenu, ali i na tribinama! Srbija je imala veliku podršku navijača, a u publici se našlo i jedno veoma zanimljivo lice. Ivanka Tramp, ćerka bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trampa, koji je istakao kandidaturu da se vrati na tu funkciju, sa tribina stadiona Luisal u Dohi pratila je meč Srbija - Brazil.

Ivanka je mogla da uživa u kvalitetnom fudbalu Brazilaca, a za koga je navijala ostaje misterija.

 

 

Priliku da gleda "Orlove" imaće već u ponedeljak, 28. novembra od 11 časova kada fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Kameruna. Dragan Stojković Piksi nije bio zadovoljan po završetku meča protiv Brazila i moraće da probudi svoje igrače kako bi imali šanse da se plasiraju u fazu eliminacija.

U prvih 45 minuta smo bili egal, nisam video da su toliko dominirali. U nastavku nismo bili tim, pali smo fizički i zato smo kažnjeni sa dva gola. Protiv Kameruna i Švajcarske moramo biti drugačiji. Večeras nisam mogao da prepoznam svoj tim. Mnogo povreda i to u nevereme i to od naših udarnih igala. To je tako i moramo to prihvatiti. To se i videlo protiv Brazila - istakao je Piksi, pa dodao:

- Kostić, Mitrović i Vlahović su povređeni, da su spremni 100 odsto, bilo bi nam lakše! Sada sledi analiza za Kamerun i Švajcarsku kako bismo bili bolji. Brazil je zasluženo pobedio i jedni su od glavnih favorita za prvo mesto u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading