ŠTA JE PISAC HTEO DA KAŽE? Aca Stojanović ponovo ZBUNIO planetu!

Autor:

Sport

25.11.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikom ništa nije jasno...

ŠTA JE PISAC HTEO DA KAŽE? Aca Stojanović ponovo ZBUNIO planetu!

Foto: Starsport, Youtube/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Velika euforija vladala je među svima u Srbiji pred utakmicu protiv Brazila na startu Svetskog prvenstva u Kataru.

Očekivanja, nadu, pa čak i ubeđenja da će "Orlovi" savladati jednu od najboljih selekcija na planeti, raspršio je Rišarlison sa dva spektakularna gola, pa će Dragan Stojković Piksi i njegova četa sreću morati da potraže protiv Kameruna i Švajcarske.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

"Svojih pet minuta" ponovo je imao i komentator RTS-a, Aleksandar Stojanović. Poznat po je Stojanović po specifičnim uvodima u važne utakmice, a za Brazil se, izgleda, posebno pripremao! Toliko se pripremao da mnogi i dalje pokušavaju da reše zagonetku i dobiju odgovor na pitanje - 'šta je pisac hteo da kaže?'

Uostalom, pročitajte i sami:

- Mogli smo i drugačije, da smo ćutali ili odustali. Mogli smo kao drugi, da smo kopirali ili se predali. Moglo je jednostavno, bezbojno i mirno. Moglo je lakše. Ali, onda, to ne bismo bili mi. Ne bismo bili svoji. Ne broj, već ime. Opet. Ne proces, već put. Još jednom. Ne algoritam, već instinkt. Ponovo. Uprkos svemu, i dalje tu. I juče, i danas, i sutra. Bez obzira na sve. Još uvek tu. Samo budi tu. Zauvek! Dobrodošli na stadion Lusail u Dohi, u Kataru, na utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu, Brazil - Srbija!

Zbunio je Stojanović sve, te je svojim govorom izazvao haos na društvenim mrežama! Reakcije su bile brojne, ali i burne.

 

 

'Ne znam šta je Aca Stojanović hteo onim uvodom tik nakon intoniranja himni, mislim da ne zna ni on sam, al nema veze...', Koliko li je Aca Stojanović spremao uvodnu reč?', 'Evo ga ovaj Aca Stojanović, oči mi rade kolut unazad', samo su neki od Tvitova.

 

 

 

 

Ako je Stojanović želeo da zbuni ljude - u tome je uspeo! Jedno je sigurno, Srbija igra još dve utakmice u grupnoj fazi Mundijala u Kataru, a, nadamo se, kasnije i eliminacionu fazu. Zato nema sumnje da će nas novi šou Ace Stojanovića tek očekuje. Možda već protiv Kameruna, u ponedeljak 28. novembra od 11 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
NAVIJACI

25.11.2022 12:16

ACA NAS VISE VELICA NEGO STO ZASLUZUJEMO. U SPORTSKOM DUHU. MI SMO BRE CISTI PROSEK. PO TRCANJU ISPOD PROSEKA !

Pa da

25.11.2022 12:49

Jastrebi kokošari šta dalje reci...

Bhm

26.11.2022 09:46

@Pa da - Kokošari ti deda i tata!

Krivi Stojko

25.11.2022 13:52

Dalabu.