VELIKI SKANDAL: Brazil ŠPIJUNIRAO trening Srbije pred meč u Kataru!

Autor:

Sport

23.11.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Brazila očigledno ne bira način da dođe do pobede.

VELIKI SKANDAL: Brazil ŠPIJUNIRAO trening Srbije pred meč u Kataru!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije

Duel između Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru zakazan je za 24. novembra, na stadionu "Lusail", a južnoamerička selekcija je izgleda odlučila da se na najbolji način pripremi za taj meč, pa čak i korišćenjem nedozvoljenih sredstava.

Četvrti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Naime, Tite, selektor Brazila, već nekoliko godina koristi dronove kako bi nadgledao treninge svojih suparnika, a čini se da je to bio i slučaj pred meč protiv "Orlova, prenosi "Gazeto delo Sport".

Brazil i Srbija se nalaze u istom sportskom centru lokalnog kluba AL Arabi i treniraju na dva terena koje razdvaja samo put koji prolazi između njih, pa je Brazilcima olakšan posao da nagledaju rad Piksijevih momaka pred sutrašnji meč.

Foto: Tanjug/AP

Tite će na ovom Mundijalu poslednji put voditi Brazil

Kako prenosi italijanski medij, dron Brazila je leteo na većoj visini nego prethodnih dana, što je izazvalo sumnje da je razlog za to snimanje treninga reprezentacije Srbije. Ipak, za tako nešto nema dovoljno dokaza, pa će, makar za sada, cela situacija ostati samo na nivou glasine.

Meč u Dohi je zakazan za sutra u 20 časova, a pre njih će snage u okviru grupe G odmeriti i selekcije Kameruna i Švajcarske. Nakon Brazila, Srbiju četiri dana kasnije očekuje meč sa Kamerunom, dok je poslednji meč u grupi zakazan za 2. decembar, kada će naši fudbaleri igrati protiv selekcije Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading