DETONACIJA PRED BRAZIL! Srbin na pragu EVROPSKOG VELIKANA!

Autor:

Sport

22.11.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba!

DETONACIJA PRED BRAZIL! Srbin na pragu EVROPSKOG VELIKANA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije nalaze se u Kataru gde će u četvrtak od 20 časova odigrati prvi meč grupne faze Svetskog prvenstva protiv Brazila.

Četa Dragana Stojkovića Piksija pokušaće da iznenadi jednog od najvećih favorita za osvajanje "zlatne boginje", a neposredno pred ovaj meč iz Italije su nam stigle neverovatne vesti!

Fudbaler Lacija, Sergej Milinković-Savić, postigao je načelni dogovor sa Juventusom i torinsku "staru damu" pojačaće u julu sledeće godine, preneo je novinar italijanske "Gazete" Alfredo Pedula.

Pedula tvrdi sledeće:

- Milinković-Savić bi u Juventusu trebalo godišnje da zarađuje šest miliona evra plus bonusi. Do dogovora je došlo posle sastanka menadžera igrača Mateje Kežmana i predstavnika Juventusa. Ovaj dogovor će važiti od jula 2023. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

 

Dugo traje saga oko transfera Sergeja koji nekako iz godine u godinu ostaje u Rimu i pored brojnog interesovanja mnogih klubova iz Italije i Evrope. Pedula sada tvrdi da je ostalo samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja, a pitanje je koliko će tražiti novca Klaudio Lotito za igrača kog neko vreme ne želi da pusti iz tima.

Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a Lotito traži obeštećenje od 100 miliona evra, pošto zna da niko neće da ponudi taj novac. Srpski fudbaler je voljan i da produži ugovor sa Laciom - napisao je italijanski novinar.

On takođe ističe da se u narednih nekoliko meseci očekuju pregovori između predstavnika Lacija i Juventusa, a konačnu reč o ovom transferu daće predsednik rimskog kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading