VIKTOR ORBAN NEMA DILEMU: Srbija će biti SVETSKI ŠAMPION!

Autor:

Sport

20.11.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka Mundijala u Kataru ostalo je još nešto manje od sat vremena.

VIKTOR ORBAN NEMA DILEMU: Srbija će biti SVETSKI ŠAMPION!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje danas u azijskoj zemlji i trajaće sve do 18. decembra, kada ćemo u Dohi saznati ime novog svetskog šampiona.

Sva dešavanja prvog dana na Mundijalu možete pratiti na live blogu.
 

Prema kladionicama, prvi favorit za osvajanje je selekcija Brazila, a za njima dalje idu Francuska, Argentina, Nemačka, Španija i još nekoliko zemalja, dok se na 13. mestu nalazi fudbalska reprezentacija Srbije.

Ipak, to nije sprečilo Viktora Orbana, premijera Mađarske, da se na svom Tviter profilu pohvali da smatra da će Srbija podići "boginju" 18. decembra.

- FIFA Svetsko prvenstvo počinje danas. Šta mislite ko će pobediti na turniru? Ja se kladim na Srbiju - saopštio je Orban na Tviter profilu, na kom ga prati više od sto hiljada ljudi.

Viktor Orban je godinama vrlo blizak prijatelj rbije, pa ne čudi zašto će "orlovi" u Kataru imati podršku mađarskog premijera.

Srbija će u grupi G na predstojećem Mundijalu odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom, Kamerunom, a prvi meč će odigrati 24. novembra sa "Kariokama". Četiri dana kasnije sledi okršaj sa Kamerunom, dok je za 2. decembar zakazan meč sa Švajcarskom, koji vrlo lako može da odluči koja ekipa će nastaviti dalje sa takmičenjem.

Titulu u Kataru brani selekcija Francuske, koja je pre četiri godine u Rusiji u finalu savladala Hrvatsku sa 4:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading