VELIKA ŠANSA ZA ORLOVE: TEŽAK UDARAC za rivala Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

18.11.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno na Mundijal ne ulaze u najboljoj formi.

VELIKA ŠANSA ZA ORLOVE: TEŽAK UDARAC za rivala Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Erik Maksim Čupo-Moting, fudbalska reprezentacija Kameruna

Fudbaleri Kameruna odigrali su samo 1:1 sa Panamom u Abu Dabiju u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Rival Srbije na predstojećem Mundijalu nije odigrao dobar meč, a u oči upada podatak da je Panama zabeležila više šuteva na gol od afričke selekcije (9:7).

U prvom poluvrmenu utakmice nismo videli pogotke, a ni neke velike šanse. Kamerun je uglavnom držao loptu u svojim nogama, ali nije uspevao da ozbiljne ugrozi gol Paname. To je moglo da mu se osveti pošto je Alkasar u 45. minutu imao odličnu šansu za Panamce, ali je Onana zaustavio udarac sjajnom intervencijom.

Foto: Tanjug/AP

Vinsent Abubakar nije postigao gol na današnjem meču

Sve ono što nismo videli u prvom, videli smo u prvih deset minuta drugog poluvremena. Posle samo tri minuta u nastavku Kamerun je stigao do prednosti, a strelac je bio Čupo-Moting. Ipak, radost afričke selekcije je trajala samo sedam minuta, pošto je Muriljo pogodio za 1:1. To je bio i posednji pogodak na meču, pa su dva gola u sedam minuta sve što smo videli na ovom meču.

Ovo je bila i generalna proba Kamerunaca pred početak Mundijala u Kataru, koje počinje 20. novembra u Dohi. Afrička selekcija će prvi meč odigrati četiri dana kasnije protiv Švajcarske, a 28. novembra je očekuje duel sa Srbijom. U grupi G na predstojećem prvenstvu se nalazi i Brazil, jedan od najvećih favorita celog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading