VRAĆA SE IZ MRTVIH: Legendarni vezista ponovo u reprezentaciji - putuje u Katar!

Autor:

Sport

10.11.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje na spisku selektora.

VRAĆA SE IZ MRTVIH: Legendarni vezista ponovo u reprezentaciji - putuje u Katar!

Foto: Tanjug/AP

Džo Alen i Nemanja Matić

Džo Alen, fudbaler Svonsija, nalazi se na spisku Roberta Pejdža, selektora Velsa, za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Legendarni vezista, koji je u karijeri zabeležio 72 nastupa za Vels, nije igrao još od sredine septembra, kada se povredio na utakmici protiv Hala u Čempionšipu. Zbog toga je propustio i prethodne duele ostrvske selekcije u okviru Lige nacija.

Oporavak nije tekao dobro, pa se nije očekivalo da će se Alen naći na spisku. Ipak, situacija se promenila, pa ćemo bivšeg vezistu Liverpula i Stouka ipak gledati na Mundjalu.

Kompletan spisak Velsa izgleda ovako:

Golmani: Vejn Henesi (Notingem Forest), Dani Vard (Lester), Adam Dejvis (Stouk)

Defanzivci: Neko Vilijams (Notingem Forest), Ben Dejvis (Totenhem), Ben Kabango (Svonsi), Džo Rodon (Ren), Kris Mefam (Bornmut), Itan Ampadu (Specija), Kris Ganter (Vimbldon), Konor Roberts (Barnli), Tom Likir (Luton taun)

Vezni red: Aron Remzi (Nica), Džo Alen (Svonsi), Hari Vilson (Fulam), Džo Morel (Portsmut), Dilan Levit (Dandi junajted), Rubin Kolvil (Kardif), Džon Vilijams (Svindon taun), Metju Smit (Milton kins), Soraba Tomas (Hadersfild)

Napad: Geret Bejl (Los Anđeles FC), Dan Džejms (Fulam), Kifer Mur (Bornmut), Mark Haris (Kardif) i Brenan Džonson (Notingem Forest).

Reprezentaciju "zmajeva" će predvoditi Geret Bejl, a još nekoliko fudbalera u poslednje vreme beleži vrlo dobre nastupe.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, a dan kasnije i Velšani igraju svoj prvi meč, a rival će biti selekcija SAD-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading