NEMA ZEZANJA SA TADIĆEM: Kapiten "Orlova" pred Svetsko prvenstvo očitao lekciju velikoj nadi srpskog fudbala (FOTO)

Autor:

Sport

07.11.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider reprezentacije Srbije održao predavanje mladom asu.

NEMA ZEZANJA SA TADIĆEM: Kapiten "Orlova" pred Svetsko prvenstvo očitao lekciju velikoj nadi srpskog fudbala (FOTO)

Foto: Starsport

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Fudbaleri Ajaksa nisu ove sezone uspeli da se plasiraju u nokaut fazu Lige šampiona, pošto su takmičenje u grupi završili iza Napolija i Liverpula.

Međutim, evropsku priču će nastaviti u Ligi Evrope, jer su bili bolji od Rendžersa u grupnoj fazi.

Baš na jednoj utakmici u toj grupi je viđen detalj zanimljiv svim ljubiteljima fudbala u Srbiji, od kog je nastala epska fotografija koja bi u godinama pred nama mogla da se koristi u razne svrhe, odnosno modernije rečeno da postane "mim".

Naime, kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić je na meču petog kola protiv Liverpula u Amsterdamu očitao lekciju 18-godišnjem defanzivnom vezisti "Redsa" Stefanu Bajčetiću.

Republika

Foto: Profimedia

Dušan Tadić drži predavanje Stefanu Bajčetiću

Ipak, to što je iskusni as pričao mladoj nadolazećoj zvezdi će ostati tajna, barem za sada, dok neki od njih dvojice ne progovori o toj situaciji.

Ta utakmica je završena pobedom gostiju od 3:0, a dok je Tadić sa jedne strane odigrao čitav meč, Bajčetić je na drugoj sa klupe ušao da na terenu provede poslednjih 20 minuta.

Inače, Bajčetić igra na poziciji zadnjeg veznog, a podjednako uspešno može da odgovori i na mestima štopera, odnosno desnog beka.

Karijeru je započeo u mlađim selekcijama Selte, pošto je rođen u Vigu, a pre nešto više od godinu dana je prešao u Liverpul.

Što se nacionalnog tima tiče, Bajčetić nastupa za mlađe selekcije Španije, ali se ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije svim silama bore da zaigra za A tim "Orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading