PIKSIJEVE SLATKE MUKE: Sjajna vest za Stojkovića pred Katar - FURIOZNI Srbi!

Autor:

Sport

23.10.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju početak Svetskog prvenstva, a selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi nalazi se na slatkim mukama uoči objavljivanja konačnog spiska putnika za Katar.

PIKSIJEVE SLATKE MUKE: Sjajna vest za Stojkovića pred Katar - FURIOZNI Srbi!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Srpski fudbaleri, bar oni koji su izneli teret kvalifikacija i takmičenja u Ligi nacija, nalaze se u sjajnoj formi, i to redom - od golmana do napadača.

Vanja Milinković-Savić, čuvar mreže Torina, trenutno zauzima pol-poziciju da stane među stative "Orlova" na Mundijalu, a on je odlično branio gol "bikova" na deset mečeva Serije A. Njegove klupske kolege iz "grada Fijata", Saša Lukić i Nemanja Radonjić, takođe igraju standardno dobro i postizali su pogotke tokom oktobra. 

Napadački tandem Dušan Vlahović/Aleksandar Mitrović standardno briljira, a pravu igru u Fiorentini konačno pronalazi Luka Jović. Bivši centarfor Real Madrida u subotu uveče dao je gol Interu, na asistenciju Nikole Milenkovića, a bio je strelac vodećeg pogotka protiv Hartsa u ubedljivoj pobedi ljubičastih u okviru Lige konferencija (5:1).

 

 

Piksija ne raduje samo forma ofanzivnog dela ekipe, već i defanzivaca. Levi bek Filip Mladenović zatresao je mrežu Pogona u poljskom šampionatu, dok je Strahinja Pavlović dao gol za Salcburg, uz iznuđen penal u Kupu Austrije protiv Admire. Briljantne igre popularnog Kalabe donele su mu interesovanje Juventusa, o čemu je na svojoj naslovnici pisala i italijanska "Gazeta", a nacija se nada da će Srbi nastaviti u istom ritmu i na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri.

Podsetimo, Svetski šampionat u Kataru na programu je od 20. novembra do 18. decembra, a Srbija će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Prvi duel "Orlovi" će odigrati 24. novembra sa petostrukim prvakom sveta, a Piksijev konačan spisak biće saopšten desetak dana pre početka Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading