MOĆNE REČI! Otkriveno šta je Piksi rekao Orlovima u epskoj noći u Lisabonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je srušila Ronalda i plasirala se u Katar!

MOĆNE REČI! Otkriveno šta je Piksi rekao Orlovima u epskoj noći u Lisabonu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi posle pobede u Lisabonu

Srpski reprezentativac Marko Grujić je svoj razgovor za "ATV" počeo sa onim što je Dragan Stojković Piksi doneo reprezentaciji, odnosno, šta je sve uradio u epskoj pobedi Orlova u Lisabonu (2:1).

- Doneo nam je ozbiljnost, ali je nama igračima dao slobodu da radimo ono najbolje što znamo, a to je da igramo fudbal od noge do noge. Veče uoči utakmice sa Portugalom u Lisabonu, na video sastanku, samo nam je rekao “Momci, nećemo se mi braniti ovde. Igraćemo fudbal. Ako budemo igrali onda imamo šanse da damo gol, a budemo li se branili nećemo doći ni do prilike da postignemo gol.

- Tako je i bilo. Primili smo onaj gol na početku. Ranijih godina reprezentacija bi dosta pala, u takvom trenutku, ali mi smo se digli, nastavili da igramo fudbal i dali gol. Na kraju, namestilo se u zadnjem minutu da dođe taj centaršut, Mitar na drugoj stativi i ta pobeda - rekao je Marko Grujić za ATV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading