OVO SU DELIJE ŽELELE DA ČUJU! Hvang doneo KONAČNU odluku! EVO da li OSTAJE u Zvezdi!

Autor:

Sport

27.05.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korejac blistao od dolaska na Marakanu.

OVO SU DELIJE ŽELELE DA ČUJU! Hvang doneo KONAČNU odluku! EVO da li OSTAJE u Zvezdi!

Foto: Starsport

Posle uspešne sezone u kojoj je Crvena zvezda osvojila "duplu krunu" u Srbiji, fokus navijača sada je usmeren ka formiranju tima za narednu sezonu. Jedna od ključnih želja navijača i uprave kluba jeste da u timu ostane In Beom Hvang, koji je prošlog leta stigao iz Olimpijakosa za rekordnu sumu od preko pet miliona evra.

Iako su se nedavno pojavile spekulacije o mogućem odlasku Hvanga iz kluba, njegova najnovija poruka na društvenim mrežama izazvala je veliko oduševljenje među zvezdašima.

Hvang se obratio javnosti putem svog Instagram profila, izražavajući iskrenu zahvalnost navijačima Crvene zvezde, kako onima koji su ga podržavali na stadionu, tako i onima koji su ga podržavali iz daleke Koreje. U svojoj poruci, Hvang je istakao da je sezona bila veoma duga i teška, ali da je završena sa osvajanjem dva trofeja, čineći je najposebnijom u njegovoj karijeri. Poseban akcenat stavljen je na njegovu najavu da se vide "u junu i sledeće sezone", što je posebno obradovalo navijače Crvene zvezde.

 

 

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost Zvezdi, delijama, i svima koji su me podržavali čak i iz daleke Koreje. Vidimo se u junu i sledeće sezone. Bila je to veoma duga i teška sezona. Ali, završena je sa dva trofeja i mogu da kažem da je najposebnija sezona koju sam ikada imao u karijeri - poručio je Hvang.

Zanimljivo je da je Hvang istu poruku napisao i na korejskom i na engleskom jeziku, pri čemu je na engleskom izostavio deo u kojem najavljuje susret "sledeće sezone". Ova detaljna analiza izazvala je brojne spekulacije o mogućem značaju te razlike u prevodu, ostavljajući prostora za dalje tumačenje.

Iako su se nedavno pojavile glasine o mogućem odlasku Hvanga iz Crvene zvezde, njegova poruka znači da postoji velika verovatnoća da će ostati u klubu i nastaviti saradnju sa ekipom. Očekuje se da će u narednom periodu biti više informacija o planovima kluba za narednu sezonu, kao i potvrda o ostanku Hvanga na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading