"RAT" VEČITIH U NAJAVI! Zvezda i Partizan ŽELE istog IGRAČA!

Autor:

Sport

27.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas burno fudbalsko leto.

"RAT" VEČITIH U NAJAVI! Zvezda i Partizan ŽELE istog IGRAČA!

Foto: Starsport

Večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, aktivno rade na jačanju svog igračkog kadra, a jedno ime je privuklo pažnju oba kluba - Giorgi Arabidze. Ovaj 26-godišnji gruzijski ofanzivni vezista trenutno briljira u dresu Torpedo Kutaisi, sa tržišnom vrednošću od 900.000 evra.

Pored interesovanja Crvene zvezde i Partizana, Torpedo Kutaisi je dobio i ponude iz Južne Koreje i Holandije za Arabidzea. Njegova impresivna forma ove sezone, sa sedam postignutih golova i isto toliko asistencija na 16 utakmica, privukla je pažnju mnogih klubova širom sveta.

Arabidze je ponikao u gruzijskoj Lokomotivi, a potom je nastavio svoju karijeru u mlađim selekcijama Šahtjora iz Donjecka. Put ga je vodio kroz Portugal, Tursku, Rusiju i nazad u Gruziju, gde je stekao dragoceno iskustvo i razvio svoje fudbalske veštine.

Foto: printscreen/Youtube

Giorgi Arabidze

Sa očiglednim talenatom i impresivnim učinkom u gruzijskom prvenstvu, Giorgi Arabidze predstavlja zanimljivu metu za brojne klubove. Očekuje se da će njegov transfer doneti značajnu zaradu Torpedu Kutaisi, dok će navijači Crvene zvezde i Partizana sa nestrpljenjem pratiti razvoj situacije oko potencijalnog dolaska ovog talentovanog gruzijskog fudbalera u svoje redove.

Podsetimo, u tek završenoj sezoni Superlige Srbije, izabranici Vladana Milojevića osvojili su ubedljivo prvo mesto sa 96 bodova, čak 18 više od rivala iz Humske, koji je trku okončao sa 78 poena.

Zato će crveno-beli u poslednju rundu plej-ofa Lige šampiona, dok "parni valjak" kreće od 2. kola kvalifikacija za elitno takmičenje, a protivnik će im biti Fenerbahče iz Istanbula ili Dinamo iz Kijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading