BARSA BEZ ČETVORICE IGRAČA DOČEKUJE PSŽ: Prilika da Mbape i društvo iskoriste priliku i prođu dalje!

Autor:

Sport

16.04.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas pravi spektakl.

BARSA BEZ ČETVORICE IGRAČA DOČEKUJE PSŽ: Prilika da Mbape i društvo iskoriste priliku i prođu dalje!

Foto: FC Barcelona/X

Fudbaleri Barselone večeras od 21 čas dočekuju Pari Sen Žermen na Monžiku u okviru revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona. Biće ovo zanimljiv okršaj, pošto Parižani moraju da nadoknade minus od jednog gola sa Parka Prinčeva, jer su doživeli poraz od Parižana 3:2.

Neće biti lako ni jednima ni drugima, a Barselona u ovaj susret ulazi oslabljena za četvoricu igrača. Naime, Andreas Kristensen i Serđi Roberto koji moraju da odrade višak žutih kartona. Sa druge strane tu su povređeni Gavi i Balde koji su dugo van terena, pa samim tim neće moću da pomognu svojim saigračima. 

Ono što je dobra vest za Ćavija jeste da će po svemu sudeći moći da računa na Pedrija koji se oporavio od povrede mišića. Španski vezista će ukoliko bude starter biti od velike pomoći Gundoganu i De Jongu na sredini terena. Pedri je i na Parku Prinčeva igrao, samo što je ušao u drugom poluvremenu i zabeležio asistenciju za Rafinju kod izjednačujućeg pogotka. 

Barselona u svojim redovima ima i mlade snage, kao što je Pau Kubarsi koji ima svega 17 godina. Odlučio je Ćavi da ga baci u vatru u veoma važnoj utakmici, a sigurno je uz stamenog Arauha naučio dosta na tom meču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading