ENRIKE OBJAVIO RAT BIVŠEM KLUBU: 'Svi porazi bole i smetaju, idemo u Barselonu po pobedu!' (VIDEO)

Autor:

Sport

11.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

'Nikada ne vidim protivnika kao favorita, ma ko on bio.'

ENRIKE OBJAVIO RAT BIVŠEM KLUBU: 'Svi porazi bole i smetaju, idemo u Barselonu po pobedu!' (VIDEO)

Foto: Paris Saint-German/X

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Barselone priredili su pravu predstavu sinoć u četvrtfinalu Lige šampiona na Parku Prinčeva. Izabranici Ćavija Ernandeza odneli su pobedu rezultatom 3:2 i stekli mininamlnu prednost pred revanš na Monžuiku. Ipak, karte su još uvek otvorene, a Sveci imaju šanse za prolazak u narednu rundu.

Trener Parižana, Luis Enrike istakao je da svi porazi bole, ali da se nada povratku.

-Svi porazi bole i smetaju, ali ovaj meč je, kao i svi drugi, imao uspona i padova. Dobro smo počeli, dominirali, ali posle 0:1, imali smo nedoumice kada je u pitanju pritisak na Barsu sa dosta kvaliteta. koji je znao da slomi pritisak. Na poluvremenu smo promenili stvari i uspeli smo da preokrenemo utakmicu, ali posle divne igre sa druge linije bilo je 2:2, a onda je bilo 2:3 iz kornera. Imali smo dva gola, ali rezultat je bio negativan. Bili smo dobri na emotivnom nivou, ali kada primite gol, normalno je da dođu trenuci sumnje. Čestitam Barsi na pobedi. Moglo jsmo da dobijemo i drugačiji ishod, sada razmišljamo o povratku - rekao je Španac.

Enrike je bio na klupi Katalonaca u periodu od 2014. do 2017. godine, ali sada je objavio rat nekadašnje klubu.

-Idemo u Barselonu da vodimo rat. Nikada ne vidim protivnika u kao favorita, ma ko on bio. U vrhunskom takmičenju, ja to tako vidim. I nastaviću da verujem da ćemo ići u Barselonu da dobijemo. Mogli smo da pobedimo u ovoj utakmici i nadajmo se da će nam mali detalji biti uspešni u revanšu. Ako postoji ekipa koja ne spekuliše u gostima to smo mi. Zavisimo od pobede, a golovi ne vrede duplo u gostima. Sve utakmice su otvorene u četvrtfinalu - poručio je Enrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading