IGOR DULJAJ FRUSTRIRAN POSLE PORAZA: "Ovako se DIREKTNO narušava TRADICIJA Partizana"!

Autor:

Sport

14.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio zadovoljan suđenjem strateg crno-belih.

IGOR DULJAJ FRUSTRIRAN POSLE PORAZA: "Ovako se DIREKTNO narušava TRADICIJA Partizana"!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana pali su na gostovanju Čukaričkom rezultatom 3:2 u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije i tako praktično zapečatili svoju sudbinu u borbi za titulu.

Posle prilično zatvorene utakmice, videli smo veoma uzbudljivu završnicu iz koje su brđani izašli kao pobednici. 

Golove za Partizan su postigli Ksander Severina (90') i Samed Baždar (90+2'), dok su za Čuku pogađali Vinisijus Melo (28') , Đorđe Ivanović (51') i Bojica Nikčević (90+3').

Posle meča, za medije je govorio Igor Duljaj, stručnjak Partizana. 

- Veoma je teško komentarisati suđenje, niti to želim, ali moram jednu stvar da kažem. Nije u pitanju ovde Igor Duljaj, već jedna tradicija kao što je Partizan. Ne znam da li je to ikad bilo u istoriji. Nisam ga vređao, ni psovao mu majku kao što je pisalo u izveštaju, nisu to nekorektne stvari da se na ovaj način pokazuje sila. Možda sam nešto uradio, ali ovako se dikretno narušava tradicija Partizana -  zastao je Duljaj nakratko.

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Ilić mu je pokazao žuti karton sredinom prvog dela meča, zbog jednog protesta kraj aut-linije, a trener Partizana je bio toliko ljut zbog te javne opomene da su ga saradnici i igrači zadržavali.

- Ne komentarišem suđenje, već odnos koji je izuzetno nadmen. To nikome nije potrebno, treba da budemo sportisti, ako sam pogrešio izvinjavam se, ali nije način kako su se danas ponašali delioci pravde, odnosno to bi trebalo da budu, ali nisu to bili. Uništavate jedan derbi, malo je ružno, ali idemo dalje, to sve život i biće sve ok -nasmejao se Duljaj utešno, mada mu sigurno nije bilo do osmeha. 

Klub iz Humske sada kaska za večitim rivalom za sedam poena, dok Čuka nastavlja bitku za Evropu sa 48 bodova kraj svog imena.   

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading