HAOS U ITALIJI! Fudbaler Rome se SRUŠIO na terenu! Uhvatio se za GRUDI!

Autor:

Sport

14.04.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još se čeka procena stanja.

HAOS U ITALIJI! Fudbaler Rome se SRUŠIO na terenu! Uhvatio se za GRUDI!

Foto: x.com

Utakmica između Udinezea i Rome u okviru 32. kola Serije A prekinuta je pred kraj drugog poluvremena nakon što se fudbaler Rome, Evan Endika, srušio na teren i ostao bez svesti.

Hitne službe su odmah reagovale i pružile mu medicinsku pomoć pre nego što je iznet sa terena na nosilima.

Ovo dramatično zbivanje potreslo je fudbalski svet i izazvalo zabrinutost među navijačima, ali i širom sveta.

 

 


Nakon što se Endika srušio na teren, medicinski tim je odmah intervenisao i pružio mu hitnu medicinsku pomoć. Njihova brza reakcija i profesionalnost u situaciji koja je bila ispunjena velikom tenzijom zaslužuju posebno priznanje. Prikazali su izuzetnu posvećenost i efikasnost u pružanju pomoći povređenom fudbaleru.

Nakon što se incident dogodio, na licima igrača i navijača mogla se videti zabrinutost i šok. Atmosfera na stadionu brzo se promenila iz uzbuđenja zbog utakmice u ozbiljnu i tišinu, dok su svi sa nestrpljenjem očekivali vesti o zdravstvenom stanju fudbalera.

Fudbalski svet se jedinstveno složio u izražavanju podrške Evanu Endiki i izrazio nadu da će se brzo oporaviti. Očekuje se da će klub i liga pružiti podršku fudbaleru i njegovoj porodici u ovim teškim trenucima. Svi navijači, bez obzira na klubsku pripadnost, pridružili su se u šaljući poruke podrške i brzog oporavka.

Iako je utakmica bila izuzetno važna za oba tima, trenutak zdravlja i bezbednosti igrača postavio je sve sportske interese u drugi plan. Ovaj incident podseća nas na važnost prioriteta zdravlja i dobrobiti sportista, što je uvek iznad rezultata utakmice.

U iščekivanju zvaničnih informacija o zdravstvenom stanju Evan Endike, fudbalski svet ostaje ujedinjen u želji za njegovim brzim oporavkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading