JOVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA! Luka prekinuo sušu NOVIM POGOTKOM!

Autor:

Sport

14.04.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u formu našeg asa.

JOVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA! Luka prekinuo sušu NOVIM POGOTKOM!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana su se suočili sa teškoćama u utakmici protiv Sasuola u 32. kolu Serije A, gde je domaćin stekao prednost od 3:1.

Međutim, u 59. minutu je Luka Jović, reprezentativac Srbije, bio taj koji je doneo nadu Milanu.

Nakon prodora Rafaela Leaoa duž leve strane terena i centaršuta, Jović se našao na pravom mestu i sa šest-sedam metara udaljenosti uspeo da smesti loptu u mrežu Sasuola.

Ovo je bio prvi gol Jovića još od 22. februara kada je postigao gol protiv Rena u Ligi Evrope.

 

 


Nakon dužeg vremena bez postignutog gola, Luka Jović je konačno uspeo da se upiše u strelce za Milan. Njegov gol protiv Sasuola označava novi početak za ovog talentovanog fudbalera, pružajući mu priliku da se ponovo istakne na fudbalskoj sceni.

Nakon što je lopta završila u mreži, navijači Milana su bili oduševljeni Jovićevim golom, pružajući mu podršku i ohrabrenje. Sa druge strane, sam Jović je pokazao odlučnost i zadovoljstvo zbog postignutog gola, dok je istovremeno pokazao posvećenost timu i cilju postizanja što boljih rezultata.

Nakon postignutog gola, mnogi su zainteresovani za budućnost Luke Jovića u Milanu i kako će se dalje razvijati njegova karijera u ovom klubu. Ovaj gol može biti prekretnica u Jovićevoj karijeri, otvarajući nove mogućnosti i pružajući mu priliku da pokaže svoj pun potencijal na terenu.

Luka Jović je svojim golom protiv Sasuola pokazao da i dalje ima šta da pruži na fudbalskom terenu i da je sposoban da se izbori sa izazovima. Njegov povratak u strelce predstavlja važan trenutak kako za njega lično, tako i za tim Milana, te se sa nestrpljenjem očekuju njegovi budući nastupi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading