"GAZETA" NAGAZILA VLAHOVIĆA: "On je ubica MALIH timova!"

Autor:

Sport

14.04.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da ga ostave na miru...

"GAZETA" NAGAZILA VLAHOVIĆA: "On je ubica MALIH timova!"

Foto: twitter.com/juventusfc

Fudbaleri Juventusa i Torina odigrali su nerešeno 0:0 u derbiju "dela Mole", što je rezultat koji nije oduševio navijače ni jednog ni drugog tima. Međutim, jedan od najzanimljivijih momenata utakmice bio je propuštena prilika srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, koji je imao šansu da donese pobedu Staroj dami. Ova situacija izazvala je burne reakcije u italijanskim medijima, posebno kod lista "Gazeta delo sport", koji je kritikovao Vlahovićev učinak tokom sezone.

 


Prema navodima "Gazete", od 11 postignutih golova, Vlahović je većinu postigao protiv timova iz donjeg dela tabele, dok je protiv timova iz vrha postigao samo tri gola (protiv Intera, Bolonje i Lacija). List je čak nazvao Vlahovića "ubicom malih timova", ističući njegovu manju efikasnost protiv jačih protivnika. Ipak, sigurni smo da ove kritike sigurno neće promeniti Vlahovićevu motivaciju i želju da nastavi da napreduje i pokaže svoj talenat i protiv najjačih timova u Seriji A.


Iako su kritike na račun Vlahovića oštre, ne može se osporiti njegov značajan doprinos ekipi torinskih crno-belih tokom sezone. Sa 15 postignutih golova u Seriji A, Vlahović je jedan od ključnih igrača tima i njegova uloga u ostvarivanju rezultata ne može se zanemariti. Njegova mladost (samo 21 godina) i talenat predstavljaju veliko obećanje za budućnost, a očekuje se da će nastaviti da napreduje i da će se suprotstaviti kritikama na terenu kao što je to i do sada radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading