KOLEGA IZ REPREZENTACIJE SABOTIRAO VLAHOVIĆA! Srbin poremetio Dušanovu FORMU!

Autor:

Sport

13.04.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao preko zida našeg golmana.

KOLEGA IZ REPREZENTACIJE SABOTIRAO VLAHOVIĆA! Srbin poremetio Dušanovu FORMU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Torina i Juventusa odigrali su nerešeno bez golova u gradskom derbiju 32. kola Serije A. Nakon ovog meča, Torino "bikovi" zadržavaju deveto mesto na tabeli sa 45 osvojenih bodova, dok se Stara dama nalazi na trećoj poziciji sa 63 boda.

U ovom istorijskom derbiju dva torinska tima, na terenu su se našli i srpski fudbaleri Dušan Vlahović, Filip Kostić i Vanja Milinković-Savić. Ipak, i pored njihovog angažovanja, meč je završen bez golova.

Vanja Milinković-Savić, golman Torina i reprezentacije Srbije, istakao se kao heroj meča, uspevši da sačuva mrežu svog tima. Sa druge strane, napadač Juventusa Dušan Vlahović imao je dve velike prilike za postizanje gola, ali nažalost nije uspeo da ih realizuje.

 

 


Dušan Vlahović i Filip Kostić bili su deo startne postave Juventusa, ali su bili zamenjeni tokom meča. Vlahović je zamenjen u 78. minutu, dok je Kostić napustio teren 14 minuta pre kraja utakmice.

Nakon ovog meča, Juventus se nalazi sa pet bodova manje od drugoplasiranog Milana, ali sa odigranom utakmicom više. Stara dama i dalje drži visoku poziciju na tabeli, ali će morati da se bori za svaki bod u preostalim utakmicama kako bi zadržala svoje mesto.

Iako je gradski derbi završen bez golova, prisustvo srpskih fudbalera na terenu svakako je bilo zapaženo. Vanja Milinković-Savić se istakao kao ključni igrač, dok su Vlahović i Kostić pružili solidne partije, ali nisu uspeli da donesu pobedu svojoj ekipi. Sa zanimanjem ćemo pratiti kako će se situacija na tabeli Serije A dalje odvijati, posebno u svetlu borbe za evropska takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading