HAOSI U BUGARSKOJ LIGI: Kada je GAZDA upao u "KLINČ" sa igračem usred utakmice!

Autor:

Sport

12.04.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva epizoda koja ne sme ostati zaboravljena.

HAOSI U BUGARSKOJ LIGI: Kada je GAZDA upao u "KLINČ" sa igračem usred utakmice!

Foto: tiktok.com/printscreen

Malo ko je zaboravio na čuveni klub iz bugarske pod imenom Carsko selo, i jednu od "najbalkanskijih" utakmica na "našim" prostorima. Ipak, ukoliko vam je ova istorijska epizoda nepoznata, podsećamo vas na sudbinu kluba koji je haosom na terenu kupio Evropu. 

Ovom klubu je bila potrebna pobeda u poslednjem kolu šampionata, a za to je imao sjajnu priliku u trećem minutu nadoknade, u vidu jedanaesterca.

Tada je došlo do onog, što se ne viđa često. Napadač Jusuf Jafa je želeo da izvede penal, iako tu ulogu ima kapiten Martin Kavdanski, da bi zbog toga došlo do sukoba njih dvojice, u koji se umešao i prvi čovek kluba Stojne Manolov. On je ušao na teren i nasrnuo na napadača, a nakon žestoke svađe, Gambijac je izašao sa terena.

 

@tutabugarin07 Football OVO NEMA NIGDE. Pravi Reality Show na Utakmici Bugarske Lige.#foodballstylee #foodball #reality #sports #bulgaria ♬ original sound - MAXIMILIJAN. 3

 

Kavdanski je namestio loptu i šutirao, ali je golman gostujućeg tima odbranio penal i tako izbacio Carsko selo iz lige, na šta se Jafa podrugljivo smejao što je dodatno iznerviralo Manolova, koji ga je napao i van terena. Ono što se nakon toga desilo, kamera nije uspela da snimi, te nije poznato kako se završio ovaj okršaj u redovima Carskog sela.

U kratkom intervjuu koji se pojavio na zvaničnom sajtu kluba nalazi se izvinjenje zbog svega što se desilo na meču poslednjeg kola, mada je teško da će to ikako pomoći. Ovaj incident bacio je u senku sve ono što su uradili prethodne tri sezone u elitnom rangu, a kako je Manolov istakao, klub je ugasio jer je ulaganje u bugarski fudbal manje isplativo od bacanja novca u bunar, te da više nema nameru da se time bavi. Carsko selo se tako neće takmičiti ni u drugoj ligi, već će krenuti iz amaterskog ranga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading