NEJMAR ZAVISNIK, ON JE ZA LEČENJE: Navučen potpuno, nije mogao da se suzdrži ni za ćerkin rođendan

Autor:

Sport

12.04.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrač Aleksandra Mitrovića iSergeja Milinković-Savića u ozbiljnom problemu

NEJMAR ZAVISNIK, ON JE ZA LEČENJE: Navučen potpuno, nije mogao da se suzdrži ni za ćerkin rođendan

Foto: Ap photo

Nejmar je za lečenje! Brazilski fudbaler ne igra za svoj klub Al Hilal zbo ozbiljne povrede ukrštenih ligamenata i nije ni od kakve pomoći svojim saigračima, pa ni našim Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinković-Saviću, ali ono što radi u slobodno vreme je zabrinjavajuće i ne priliči jednom sportisti.

Novac koji je dobio od bogatih Arapa iz Saudijske Arabije očigledno mu "žulja" džepove pa je rešio da ga troši na porok - kockanje. Igrač koji je upisao samo pet nastupa za Al Hila i dao samo jedan gol očigledno se navukao na onlajn poker i to toliko da mora da ga igra u svim mogućim prilikama.

Čak i na ćerkin rođendan! Naime, dok su ćerkici pevali rođendansku pesmu i dok je sve bilo posvećeno njoj, Nejmar je odlučio da je to i dalje trenutak da igra poker. Nije mogao da izdrži da otpeva pesmu do kraja, već je odmah pohitao da na telefonu odigra ruku. Očigledno je zavisnost Nejmara toliko uzela maha da je za lečenje.

 

 

Pritom je on i od ranije bio poznat po tome što igra poker, ali uživo, a sada je otišao korak dalje i igra ga preko interneta. Doduše, verovatno je tako i morao, jer je pitanje da li u Saudijskoj Arabiji uopšte može da nađe ovakvu vrstu poroka.

Podsetimo, Nejmar među fudbalerima slovi za dobrog pokeraša, pa je u februaru 2022. u jednom hotelu učestvovao na EPT turniru u Parizu koji organizuje čuveni sajt za ovu igru. Samo je ulaz koštao 10.000 evra, a Nejmar je završio na 30. mestu i plasirao se u sledeću rundu. Sve to možda i ne bi bilo toliko strašno, da ga Kilijan Mbape nije zamolio da se odmara nakon što je PSŽ poražen u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Bajerna. To je jedan od razloga što je sve puklo među "svecima" pa su Nejmar i Lionel Mesi napustili klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nora

12.04.2024 13:42

Bolesti zavisnosti ne biraju "zrtve".