PREDRAG I ANA RAJKOVIĆ OTKRILI IME TREĆEG DETETEA: Nesvakidašnja odluka!

Autor:

Sport

26.03.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo neobično ime.

PREDRAG I ANA RAJKOVIĆ OTKRILI IME TREĆEG DETETEA: Nesvakidašnja odluka!

Foto: instagram.com/rajkovic__ana

Predrag Rajković i Ana očekuju treće dete, devojčicu čije su ime obelodanili

Fudbalski golman Predrag Rajković i njegova supruga Ana obradovali su ranije svoje obožavaoce objavom lepih vesti - par očekuje treće dete. Nakon što su već roditelji dvojice sinova, sada s nestrpljenjem iščekuju dolazak devojčice u njihovu porodicu. Ova vest izazvala je tada veliko oduševljenje među fanovima, koji su preplavili društvene mreže čestitkama.

Čuvanje tajne oko imena ćerkice

Iako su otkrili pol deteta, Predrag i Ana su neko vreme čuvali tajnu oko imena svoje ćerkice. Međutim, nedavno su konačno odlučili da podele tu informaciju sa javnošću. Ana je objavila fotografiju na društvenim mrežama i saopštila da su izabrali ime Nora za svoju devojčicu. Ova objava dodatno je razgalila fanove koji su se radovali zajedno sa srećnim roditeljima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Predrag i Ana Rajković

Osim sportskih uspeha, ova porodična vest je pokazala drugu, intimniju stranu života poznatog fudbalera, dodatno povezujući javnost sa njim i njegovom porodicom. Šta vi mislite o imenu, nesvakidašnje, zar ne?

Podsetimo, Ana je odlučila da se porodi u Srbiji, tačnije na istoj privatnoj klinici na kojoj je donela na svet svoja prva dva sina, Relju i Tadiju. Ovo je odluka koja je izazvala pažnju javnosti, s obzirom na to da Ana ima mogućnost da se porodi u inostranstvu, ali je rešena da to učini u domovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading