NEJMAR IPAK DAO NOVAC DANIJU ALVEŠU DA IZAĐE IZ ZATVORA I PLATI ODŠTETU ŽRTVI: Advokatica otkrila sve

Autor:

Sport

11.04.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznos pozajmice otklanja svaku dilemu.

NEJMAR IPAK DAO NOVAC DANIJU ALVEŠU DA IZAĐE IZ ZATVORA I PLATI ODŠTETU ŽRTVI: Advokatica otkrila sve

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Dani Alveš

Legendarni brazilski fudbaler, Dani Alveš, pušten je na uslovnu slobodu iako je nedavno osuđen na 4,5 godina zatvora. On je pušten nakon što uplatio kauciju od milion evra i predao oba pasoša (brazilski i španski). Istovremeno, sud je naložio Alvešu da isplati 150.000 evra žrtvi.

Čim je nekadašnji as Barselone platio kauciju počele su spekulacije ko mu je dao/pozajmi novac. Prvo se nagađalo da je to uradio Nejmar, čak je i njegov otac potvrdio da su pomogli prijatelju, ali je onda porodica Nejmar to demantovala jer je kritikovana kako je pomogla osuđenom silovatelju. Onda je bilo priče da je kauciju platio neko od drugih fudbalskih prijatelja, a onda i jedan medij kako bi uradio ekskluzivni intervju, a onda potencijalno napravio i neku vrstu rijalitija.

Međutim, sada je Danijeva advokatica ipak potvrdila da je deo novca ipak došao od Nejmarovih. I to baš 150.000 evra, pa je pitanje da li je taj novac otišao stvarno za deo kaucije, ili za isplatu žrtve.

Dani Alveš je vratio 150.000 evra Nejmaru pre nedelju dana - rekla je advokatica Ines Gvardiola za Frans pres.

Posetimo, bivši fudbaler Barselone, Juventusa i Pari Sen Žermena proglašen je krivim za silovanje žene u toaletu noćnog kluba u Barseloni krajem 2022, po povratku sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading