NOŽ U LEĐA BRAZILCU! Izdao je VELIKOG prijatelja!

Autor:

Sport

23.03.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav scenario niko nije očekivao.

NOŽ U LEĐA BRAZILCU! Izdao je VELIKOG prijatelja!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Dani Alveš

Legendarni fudbaler, Dani Alveš, ponovo je u centru pažnje javnosti zbog novog preokreta u svom slučaju.

Pošto je osuđen na četiri i po godina zatvora, pojavila se mogućnost da bude pušten na uslovnu slobodu nakon što je proveo blizu godinu i po dana u pritvoru. Sud je prihvatio ovu mogućnost, uz zahtev da Brazilac plati kauciju od milion evra.

Inostrani mediji su preneli da bi Alvešov prijatelj i nekadašnji saigrači iz reprezentacije Brazila, Nejmar, trebalo da uplati novac za kauciju.

 

 

Međutim, porodica fudbalera Al Hilala je otkrila da se to neće dogoditi.

- Za nas, za moju porodicu, ovo pitanje je završeno. Tačka. Sa presudom španskog Suda za njegovu osudu, postoje spekulacije i pokušaj da se moje ime i ime mog sina povežu sa stvari koja nam više nije na dohvat ruke - poručio je Nejmarov otac.

On je dodao da Alveš može da potraži odgovor za svoje probleme u svojoj porodici.

Porodica Nejmara je bila podrška jednom od najtrofejnijim fudbalera na svetu, Alvešu tokom suđenja, ali nakon što je Dani postao osuđeni silovatelj, više ne žele da mu izađu u susret.

Ovaj novi preokret u slučaju Danija Alveša izazvao je veliku pažnju medija i javnosti, dok se situacija i dalje razvija. S obzirom na značaj i uticaj koji imaju u svetu ove fudbalske legende, očekuje se da će "prepucavanje" uskoro dobiti nastavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading