MESINA NAKON PORAZA OD MAKABIJA: ''Nije bilo lako, znali smo da je Zvezda odustala od utakmice!''

Autor:

Sport

12.04.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak nezadovoljan.

MESINA NAKON PORAZA OD MAKABIJA: ''Nije bilo lako, znali smo da je Zvezda odustala od utakmice!''

Foto: Starsport

Čitava košarkaška javnost nezadovoljna je rapsletom događaja na meču između Crvene zvezde i Anadolu Efesa. Izabranici Janisa Sferopulosa poraženi su od turskog tima ubedljivim rezultatom 100:55 i tako okončali ovogodišnje izdanje Evrolige. Nadao se Partizan, ali i Olimpija iz Milana. 

Italijanski gigant je igrao protiv Makabija iz Tel Aviv i izgubio 92:86 u prestonici Srbije. Trener Milana, Etore Mesina nezadovoljan je porazom tima sa Malog Kalemegdana i poručio je da nije bilo lako da se igra sa saznanjem da je Zvezda odustala od meča sa Efesom nakon deset minuta igre.

- Nije bila laka utakmica, jer smo znali posle nekoliko minuta da Crvena zvezda odustaje od utakmice. Protiv Anadolu Efesa su bili već u zaostatku posle 10 minuta.  Igrači su svakako igrali, dao sam šansu svima, recimo Rikiju koji je izašao iz povrede. Mladi Bortolani je radio lepe stvari. Koristili smo ih kako bi se vratili u meč protiv sjajnog protivnika. Želim sve najbolje Makabiju, igraju sjajno i imaće sjajnu priliku u plej-ofu - istakao je Mesina.

Podsetimo, osim Italijana, svoje nezadovoljstvo su putem društvene mreže X izrazili i kapiten Partizana, Kevin Panter, kao i bivši igrač tog kluba, Matijas Lesor. Večeras crno-beli igraju svoj poslednji meč ovogodišnjeg izdanja Evrolie protiv Valesnija u Beogradskoj areni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading