NEVEROVATNA KOINCIDENCIJA: Da li ovo znači da će SINOVI Ronalda i Mesija nastaviti VELIKO rivalstvo?

Autor:

Sport

11.04.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali ovo?

NEVEROVATNA KOINCIDENCIJA: Da li ovo znači da će SINOVI Ronalda i Mesija nastaviti VELIKO rivalstvo?

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

Rivalstvo između Lionel Mesija i Kristijana Ronalda predstavlja jedno od najzanimljivijih i najupečatljivijih rivalstava u istoriji fudbala. Dva izvanredna igrača su dominirala svetom fudbala tokom poslednje decenije, osvajajući nagrade i postavljajući rekorde koji su postali simboli njihovog rivalstva.

Osim toga što im je zajedničko da su obojica majstori ove igre, njih dvojica imaju i još jednu neverovatnu sličnost, tačnije, njihovi sinovi. Naime, Portugalac i Argentinac rođeni su u razmaku od tačno 869 dana. Zanimljivo je da su njihova prvorođena deca Kristijano Junior i Tijago Mesi takođe rođena u razmaku od 869 dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity Sport (@pubitysport)

Neverovatno, zar ne? Možda ovo može da znači da je sudbina htela da nastave tamo gde im očevi stanu...

Mesi, čuveni argentinski čarobnjak sa loptom, poznat je po brzini, driblinzima i neviđenom osećaju za gol. Sa svojim nastupima za Barselonu, Mesi je osvojio nebrojeno mnogo trofeja i rekorda, postavši sinonim za perfekcionizam u igri.

Sa druge strane, Ronaldo, portugalski atleta čiji je stil igre fizički impresivan, snažan je i brz. Njegov talenat i ambicija doveli su ga do igranja u nekoliko najvećih klubova u Evropi, a sposobnost da se izdigne u ključnim trenucima čini ga jednim od najstrahovitijih napadača.

Njihovo rivalstvo dostiglo je vrhunac tokom godina kada su obojica bili u Španiji, Mesi sa Barselonom i Ronaldo sa Real Madridom. Njihove epske borbe u El Klasiku i duelima u Ligi šampiona bile su nezaboravne, sa obožavaocima koji su podeljeni oko toga ko je bolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading