SKANDAL U LJUBLJANI! Navijač NASRNUO na Ronalda!

Autor:

Sport

26.03.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često viđamo ovakve scene...

SKANDAL U LJUBLJANI! Navijač NASRNUO na Ronalda!

Foto: Printskrin/ Twitter

Uzbuđenje u Ljubljani dok Ronaldo predvodi Portugal u prijateljskoj utakmici

Ljubljana je uzbuđena jer večeras može na delu da vidi jednog od najvećih fudbalera svih vremena, Kristijana Ronalda, kako predvodi Portugal protiv Slovenije. Tačnije, možda malo i previše uzbuđena. Obe ekipe se pripremaju za nadolazeće Evropsko prvenstvo, a ova utakmica predstavlja ključnu priliku za procenu forme njihovih ključnih igrača tri meseca pre kontinentalnog događaja.
 

Incident pre utakmice


Pre početka utakmice na stadionu Stožice, pojavili su se izveštaji o značajnom incidentu koji se dogodio u slovenačkoj prestonici. Gužva se skupila da vidi Ronalda dok su igrači obe selekcije pristizali na stadion pred susret u prijateljskoj utakmici večeras. Prema Sport Klubu, navijači slovenačkog nacionalnog tima ispred hotela "Grand Plaza" pokušali su fizički napasti Kristijana Ronalda. Autobus portugalskog tima je krenuo ka stadionu oko 19 časova, a dok se Ronaldo kretao iz hotela prema autobusu, jedan slovenački navijač je pokušao da ga udari. Brza reakcija Ronaldovih ličnih telohranitelja sprečila je eskalaciju incidenta. Na snimku se vidi deo incidenta.

Ovaj incident je dodao neočekivanu tenziju i dramu atmosferi oko utakmice, dok se mere bezbednosti i ponašanje navijača stavljaju pod lupu pred početak samog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading