NEVIĐENA TRAGEDIJA! Mladi FUDBALER PREMINUO u STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći!

Autor:

Sport

11.04.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Počivaj u miru i hvala za sve, Luki", istakli su iz kluba.

NEVIĐENA TRAGEDIJA! Mladi FUDBALER PREMINUO u STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći!

Foto: Starsport

Dvadesetdvogodišnji fudbaler Union Nojkirhena, Lukas Moser iz Gornje Austrije, tragično je preminuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog četvrtka u Nemačkoj, u Heiligenbergu. Nesreća se desila kada su se na raskrsnici sudarila dva vozila, a 22-godišnji vozač kombija je izgubio život na licu mesta.

Foto: printscreen

Fudbalska lopta


Njegov klub, "Union Neukirchen am Walde", tuguje zbog gubitka voljenog saigrača i ističe da je Lukas bio uzoran i voljen član tima. Maks Gšajder, vođa sekcije, istakao je da je ceo fudbalski klub bio šokiran ovom vesti, te da je Lukas bio branioc u borbenom timu i da je bio veoma voljen.

Iz kluba su istakli da su potpuno zatečeni i da teško pronalaze reči za ovaj bolan gubitak. Lukas je bio predstavnik povezanosti, ambicioznosti, zabave i pouzdanosti kako na terenu, tako i van njega. Njegovi saigrači su izrazili iskreno saučešće porodici, prijateljima i poznanicima i istakli da će ga uvek nositi u častan sećanju.

 - Svi smo potpuno zatečeni time da je naš dragi saigrač i prijatelj Lukas Moser tako brutalno otišao iz naše sredine. "Luki" je bio pravi uzor kako na terenu, tako i van njega, predstavljajući povezanost, ambicioznost, zabavu i apsolutnu pouzdanost. Bilo da je bio snažan timski igrač, posvećeni mladi trener ili vrhunski organizator raznih izleta i događaja, na njega se uvek moglo osloniti. Još uvek ne možemo da poverujemo u ovaj bolan gubitak i teško pronalazimo prave reči. Pre svega, porodici, ali i svim prijateljima i poznanicima izražavamo iskreno saučešće! Počivaj u miru i hvala za sve, Luki! Uvek ćemo te nositi u častan sećanju! Beskrajno nam nedostaješ. Rastanak će biti u subotu, a njegovi saigrači će se vratiti na teren samo nekoliko sati kasnije - istakli su iz kluba. 

Unatoč tuzi, Lukasovi saigrači će se vratiti na teren samo nekoliko sati nakon njegovog rastanka. Vođa sekcije Maks Gšajder izrazio je da će to biti veliki izazov za tim.

U subotu će se održati rastanak od Lukasa, a njegovi saigrači će se vratiti na teren kako bi odali počast njegovom sećanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading