VAZURA GOVOREĆI O NOVOM UGOVORU ZA DULJAJA SPOMENUO I ZVEZDU: Papir ne znači ništa, i sa njim možeš biti bivši

Autor:

Sport

09.04.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje trenera nije prioritet, u Humskoj imaju vremena.

VAZURA GOVOREĆI O NOVOM UGOVORU ZA DULJAJA SPOMENUO I ZVEZDU: Papir ne znači ništa, i sa njim možeš biti bivši

Foto: Starsport

Treneru Partizana Igoru Duljaju na kraju tekuće sezone ističe ugovor. On sada ima pravo da pregovara sa drugom klubovima, a to su iz Humske svesni. Direktor crno-belih Miloš Vazura je govorio o produžetku saradnje sa Duljajem i naveo da su već vodili razgovore o tome, ali da će biti reči ponovo tome.

- Pričali smo, ali na tome je i ostalo. To je bilo još u januaru. Tada smo pomenuli novi ugovor, ali on je rekao da sačekamo, da ima vremena. To stvarno ne bi trebalo da bude problem. Sešćemo i pričaćemo opet. Ne mogu unapred da znam epilog ni da tvrdim bilo šta, da vidimo kakve on ima planove. Nije možda još zgodan trenutak, nismo prvi, imamo preča posla sad, ali pričaćemo o ugovoru - započeo je Vazura izjavu za Informer i nastavio:

Foto: FK Partizan

Igor Duljaj

- Papir ne znači mnogo u smislu, trener može da ode bilo kada. Eto, Bahar je imao ugovor pa je bivši. Razlika je samo u parama koje će da dobije. Nema potrebe da bilo ko brine zbog ugovora, biće to u redu. Naravno, ne odlučujem samo ja, tu je i sportski direktor Ivica Kralj - istakao je generalni direktor Partizana.

Po svemu sudeći produžetak saradnje sa Duljajem neće biti problema. Trener crno-belih je nedavno otkrio da bi već bio bivši da nije bilo Miloša Vazure.

- Da bi nešto opstalo, potrebno je vreme, stabilnost. Treba dati vremena treneru da pokaže šta zna i ume. Teško je u mesec dana uigrati tim i ostvariti rezultate. Jednog dana ćemo pričati o tome. Kad je reč o meni, još od Slovenije postojale su indicije gde se tražio trener Partizana. Generalni direktor je imao velike pritiske da me smeni. Da nisam imao ime i trag kao igrač u Partizanu, ja ne bih sedeo ovde. Već bih posle Slovenije bio bivši. U poslednjih nekoliko godina ili decenija, u našem fudbalu je praksa da se smenjuje trener posle neuspeha - govorio je Duljaj.

Fudbaleri Partizana su regularni deo Superlige Srbije okončali na drugom mestu. Crno-beli su prvi deo sezone završili na prvom mestu kao jesenju prvaci i bili veliko iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading