FILMSKA SCENA U HOLANDIJI! Policija bez milosti UHAPSILA ČOVEKA! Uplakani klinac vikao: "tata, tata", pa i on završio u marici! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

08.04.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je baš bilo brutalno.

FILMSKA SCENA U HOLANDIJI! Policija bez milosti UHAPSILA ČOVEKA! Uplakani klinac vikao: "tata, tata", pa i on završio u marici! (VIDEO)

Foto: prinskrin

Fudbaleri Fejnorda ostvarili su veliku pobedu nad Ajaksom rezultatom 6:0, ali senku na trijumf nad velikim rivalom bacile su nemile scene koje su se desile pre početka meča na De Kajpu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi brutalno hapšenje jednog navijača ispred stadiona, dok je njegov maloletni sin vrištao "tata, tata". Očigledno je da je situacija izazvala uznemirenost kod prisutnih, a cela scena je podsetila na nešto što se viđa samo u filmovima.

Policija je zaustavila takozvanu maricu i uhapsila muškarca koji je stajao sa sinom pored ulice, nakon što je on počeo da peva navijačke pesme i da snima telefonom. Ovo hapšenje je izazvalo burne reakcije javnosti, posebno zbog prisustva maloletnog deteta koje je ostalo uplakano nakon što je otac odveden. Ipak, dobra stvar u celoj situaciji je ta što se policija zaustavila pre nego što su otišli i uplakanom detetu rekla da i on krene sa njima.

 

 


Nakon što se snimak brzinski proširio društvenim mrežama, javnost je burno reagovala na postupak policije. Mnogi su osudili brutalnost i nedostatak empatije u postupanju prema navijaču, posebno imajući u vidu prisustvo njegovog maloletnog sina. Ovakvi događaji su podstakli raspravu o postupanju policije i zaštitu prava građana, izazivajući reakcije kako domaće, tako i međunarodne javnosti.

 

 

Fejenord je odmah reagovao na ovaj incident, osudivši postupak policije i izražavajući podršku navijaču. Takođe, očekuje se i reakcija nadležnih institucija povodom ovog događaja, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i preduzete korake kako bi se utvrdile sve okolnosti hapšenja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading