ZVUČI NEREALNO, ALI JE ISTINA! Jedan od NAJTRAŽENIJIH reprezentativaca Srbije bio mogao POJAČATI CRNO-BELE!

Autor:

Sport

06.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje koje bi napravilo razliku.

ZVUČI NEREALNO, ALI JE ISTINA! Jedan od NAJTRAŽENIJIH reprezentativaca Srbije bio mogao POJAČATI CRNO-BELE!

Foto: twitter.com/FSSrbije

Fudbaleri Srbije

Prethodnog leta bilo je mnogo spekulacija oko prelaska Lazara Samardžića u Inter iz Milana.  Deluje su dobre partije u dresu Udinezea konačno urodile plodom, te da će naš reprezentativac konačno dobiti priliku da se oproba u jednom od najjačih klubova Italije. 

Ipak, zbog nekih vanfudbalskih stvari (spekuliše se o besramnim potraživanjima oca fudbalera, koji mu je ujedno i menadžer), Lazar je ostao na stadionu u Udinama. Potom je bilo priče da je Napoli veoma zainteresovan za njegove uslue, ali se ova priča (još uvek) nije konkretizovala. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Sada je u red stao novi udvarač - Juventus iz Torina. Klub koji je godinama pokušavao da vrbuje Sergeja Milinkovića-Savića da prihvati ponudu i pojača "staru damu" sada se ostrvio na Lazara Samardžića. 

Deluje da su konačno shvatili da im dugočekani SMS neće stići, tako da su sada pronašli novu metu istog porekla. Ipak, ono što iznenađuje kod ovog transfera je novac. S obzirom da Juve kuburi sa kasom, te da su finansijski problemi krojili svaki prelazni rok u prethodnih nekoliko godina, pitanje je da li će luksuz još jednog veznjaka biti nešto što Maks Alegri može da priušti. 

Naročito treba uzeti u obzir da Juve ponovo nema šampionske aspiracije, te da zbog toga nije destinacija koja privlači svojim sjajem. Liga šampiona je blizu i predstavlja ideal u ovom trenutku, ali vrlo lako bi cilj na horizontu mogao postati nedostižan, s obzirom na lošu formu i palu prednost u odnosu na rivale iza sebe. Takođe, na ruku im ne ide što su pregovori sa Dušanom Vlahovićem zašli u "kul de sak", a da bi partnerstvo sa reprezentativnim kolegom upravo mogla biti udica koju bi Lazar zagrizao. 

Mnogo je faktora neophodno kako bi Samardžić obukao crno-belo, ali nesumnjivo je da bi ovo pojačanje uzdrmalo Apenine.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading