MAČAK JE UŠAO U SEZONU PARENJA! Klub OTPUSTIO maskotu jer je "SPOPADALA" devojke na stadionu!

Autor:

Sport

06.04.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna scena stiže nam iz drugog ranga Engleske.

MAČAK JE UŠAO U SEZONU PARENJA! Klub OTPUSTIO maskotu jer je "SPOPADALA" devojke na stadionu!

Foto: x.com

macak

Navikli smo da nam srpski fudbal priređuje najraznolikije scene od kojih bi se ljubitelji ovdašnjeg sporta zapitali: "Gde mi živimo"? Najraznolikije bizarnosti uvek su se vezivale da domaće sudije, kaljave oranice nazvane stadionima i pre svega ostrašćenu publiku, koja bi posle radnog dana na fizičkom radu stizala na gradski teren i uz nekoliko piva često stvarala neprijatnosti od kojih bi se društvene mreže prosto hranile. 

Kada god bi se rasprava o zbitijama u seoskom fudbalu povela, prohujao bi neki glasić ponosno govoreći "ovo se nikada u Engleskoj ili Nemačkoj ne bi prošlo". Da to nije slučaj, te da sunce ne sija jače u evropskom dvorištu, govori nam nedavno dešavanje u drugom rangu fudbala na ostrvu. 

Naime, fudbalski klup koji je nekada igrao u Premijer ligi, a sada nastupa u Čempionšipu, Kvins Park Rendžers, bio je prinuđen da otpusti svoju maskotu, mačka Džuda, zbog nepristojnog ponašanja prema ženama na stadionu. Kako prenose iz kluba, glumac koji igra popularnog mačka, prilazio je devojkama u toku utakmica i flertovao sa njima, pri tome prelazeći granicu prihvatljivog. 

 

 

- Nekoliko ljudi se žalilo klubu da mačak Džud flertuje sa devojkama i prelazi granicu pristojnosti. Dobijao je upozorenja, ali nije promenio ponašanje. Klub nije imao izbora, nego da mu uruči otkaz - objavio je britanski "San". 

Nesumnjivo da je ovaj događaj izazvao lavinu negativnih komentara pomešanu sa smehom fudbalske javnosti. Ipak, jasno je, ni lige petice nisu imune na sportske bizarnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading