ŠTA SU TO SARMA I ĆEVAPI: Partizanov Korejac šokirao izjavom o srpskoj hrani

Autor:

Sport

05.04.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona nije problem, ali..., rekao je Jung - Džun Goh.

ŠTA SU TO SARMA I ĆEVAPI: Partizanov Korejac šokirao izjavom o srpskoj hrani

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac na krovu tržnog centra sa 3:2, a nov priliku za dokazivanje imaće u nedelju na svom stadionu u Humskoj protiv Novog Pazara u Superligi. Jedan od fudbalera koji je poslednji stigao Jung - Džun Goh ima sve veću ulogu u timu, a fudbaler iz Južne Koreje sada otkriva kako mu je da igra i trenira u Beogradu, ali i kako se privikao na život u Srbiji. On ne krije da se za tri meseca prilagodio životu u Beogradu, zavoleo navijače i, kako sam kaže, uživa u klubu u kojem će tek pokazati ono najbolje.

- Ne igram loše, ali želim da imam što više golova i asistencija i da pomognem svom timu. Daću sve od sebe. Pre nego što sam došao u Beograd, gledao sam snimke navijača i znao sam koliko su oni strastveni. Želeo sam što pre da dođem u Beograd. Od kada sam stigao, navijači mi daju snagu. Beograd, kao grad, mi se jako sviđa, ljudi su jako ljubazni - počeo je Goh pa nastavio pominjanjem roditelja koji su došli kod njega:

Foto: Starsport

Goh protiv Voždovca

- Roditelji su prvi put izašli iz zemlje, prvi put su bili u inostranstvu. Starija sestra često putuje i jako joj se dopao Beograd. Rekla je da je jako lep grad. Moji roditelji i porodica me prate u Koreji i redovno gledaju utakmice. Jako mi je interesantno i velika je liga. Takođe, možda stadioni nisu u najboljem stanju, ali osećam da je tradicija duga.

On se potom osvrnuo ponovo na podršku navijača.

Nekada čujem te pesme i na stadionu. Ne razumem baš sve, ali osećam tu energiju. Iako ne razumem jezik, bilo mi je interesantno, uživao sam i mislim da je to dobra stvar. Na vašem jeziku znam da kažem "Dobro jutro. Dobar dan. Hvala. Zdravo. Dobro veče - kazao je Goh.

Korejac u sportskom centru crno-belih ima priliku da proba srpsku hranu, a ni sam ne krije da mu se sviđa.

- Veoma često jedem srpsku hranu i mnogo mi se sviđa, tako da, što se tiče hrane nemam nikakvih problema. Nisam do sada čuo za ćevape ili sarmu, za nazive tih jela, ali moraću da ih probam - dodao je Goh.

On je otkrio da je trebovao puno dresova za svoje najbliže. Takođe, otkrio je sa kim iz kluba se najbolje slaže.

Naručio sam desetak dresova i mnogi su mi tražili, te sam poklonio porodici i prijateljima. Igrači sa kojima sam najbliži  su Leo i Kastiljo. I stariji igrači, koji su već bili tu, su jako ljubazni. Iako ne govorim ni engleski, ni srpski, hoće da uđu u konverzaciju sa mnom - zaključio je Goh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading