OZIL POSTAO HULK: Fudbaler okačio kopačke o klin, pa se PREGRUVAO u teretani (FOTO)

Autor:

Sport

06.04.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde su sad defanzivci što su ga "lomili" u duelima.

OZIL POSTAO HULK: Fudbaler okačio kopačke o klin, pa se PREGRUVAO u teretani (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mesut Ozil bio je vrhunski fudbaler, bio je prvak sveta sa Nemačkom 2014. godine, osvajao je trofeje u kupovima Nemačke (Verder), Španije (Real) i Engleske (Arsenal), a bio je i prvak Španije sa Madriđanima. Međutim, kada je okačio kopačke o klin pronašao je drugi sport i to shvatio više nego ozbiljno.

Naime, Ozil je poslednjih nedelja šokirao fudbalske navijače zadivljujućom transformacijom tela nakon što je na društvenim mrežama objavio video snimke i fotografije. Teretana mu je očigledno drugi dom. On sada redovno postavlja fotografije i video snimke po kojima mnogi posumnjaju da je t uopšte on. Mesut je nekada bio mršav, bez vidno definisanih mišića kao što je recimo kod Kristijana Ronalda. Bio je lagan, često je gubio duele, ako sudija ne dosudi faul. Međutim, sada je otišao u drugu krajnost. On ne izbija iz teretane i vidljivo je da je nabacio mnogo kilograma mišića. Evidentno je da svakodnevno diže tegove i radi na mašinama u teretani, ali ne na definiciji već upravo na masi.

 

 

Jedan od glavnih razloga Mesutove opsednutosti teretanom može biti njegova supruga Amine. Ona je oduvek bila zategnuta i jasno je da puno vežba, a sada kada je Ozil dobio više vremena da bude kod kuće sigurno joj se pridružio. Zato se nameće zaključak da mu je ona "usadila" ovu ljubav prema teretani. Ko zna, možda se Mesut oproba i u nekom borilačkom sportu, ne bi bio prvi uspešni sportista koji se oprobao u drugom.

Republika

Foto: instagram

Ozil diže tegove

Podsetimo, Ozil je fudbalsku seniorsku karijeru započeo 2005. u Šalkeu. Potom je igrao za Verder, Real Madrid i Arsenal, a igrao je i u Turskoj za Fenerbahče i Bašakšehir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading