ARAPI SPREMAJU JOŠ JEDNU BOMBU! Opet bi da kupuju u Seriji A, sada u Interu

Autor:

Sport

04.04.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač se sprema za novi izazov u karijeri.

ARAPI SPREMAJU JOŠ JEDNU BOMBU! Opet bi da kupuju u Seriji A, sada u Interu

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera

Romelu Lukaku, jedan od najpoznatijih fudbalera današnjice, trenutno prolazi kroz poteškoće dok pokušava da se nametne novom treneru Rome Danijele De Rosiju. Iako je poznat po svojoj snazi i fizičkoj spremi, Belgijanac, koji je na pozajmici, je upao u krizu, postigavši samo tri gola za četiri meseca. Ovo je izazvalo sumnje u njegovu budućnost u klubu, posebno s obzirom na visoko obeštećenje koje bi Roma morala da plati Čelsiju ukoliko želi da otkupi posrnulu zvezdu.

Dolazak Danijele de Rosija na klupu Rome doneo je promene u timu, ali nažalost, Lukaku ne uspeva ni na koji način da podigne formu. Umesto da se istakne kao ključni igrač, Belgijanac slabo doprinosi timu o čemu govore i gore pomenute brojke.

Povratak na Stamford bridž se čak i ne dovodi u pitanje, jer Lukaku ni tamo nije pokazao ništa, pa Saudijska Arabija praktično ostaje kao jedina opcija. Saudijci bi mogli biti zainteresovani da plate traženi iznos i ponude belgijskom fudbaleru unosan ugovor, što bi moglo dovesti do transfera u Saudi Pro Ligu gde se već nalaze brojne zveze koje su došle iz Evrope, kao što su naši reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, kao i nekada najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo.

 

 

Nadamo se da će se Lukaku uskoro vratiti na vrhunski nivo i ponovo pokazati svoj talenat na terenu. U međuvremenu, ostaje nam da pratimo razvoj situacije i vidimo gde će ga put odvesti u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading