IBRAHIMOVIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU PROTIV SRBIJE! "Orlove" očekuje PUN STADION u Švedskoj!

Autor:

Sport

02.04.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to veliki događaj za Šveđane.

IBRAHIMOVIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU PROTIV SRBIJE! "Orlove" očekuje PUN STADION u Švedskoj!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije će imati čast da bude protivnik Zlatana Ibrahimovića u njegovom poslednjem meču u žutom dresu nacionalne selekcije. Legendarni fudbaler će se zvanično oprostiti od fudbala na prijateljskom duelu Švedske protiv "orlova" 8. juna na "Frends areni" u Solni. Ulaznice za ovaj istorijski događaj mogu se nabaviti po cenama od 17,2 do 43,2 evra. Zbog važnosti ovog meča danas je na zvaničnom nalogu švedske reprezentacije objavljeno da prodaja karata ide odlično i da je 19000 navijača za sada rezervisalo svoje mesto na stadionu.

Zlatan Ibrahimović je ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala tokom svoje dugogodišnje karijere. Sa osvojenih četiri trofeja sa Ajaksom, dve titule sa Juventusom, tri sa Interom, dve sa Milanom, kao i brojnim uspesima sa Barselonom, PSŽ-om i Junajtedom, Ibrahimović je definitivno obeležio evropski fudbal. Sa 121 odigranom utakmicom i 62 postignuta gola za reprezentaciju Švedske, on će se sada oprostiti od nacionalnog dresa na meču protiv Srbije.


Pored meča protiv Švedske, fudbalska reprezentacija Srbije ima još jednu prijateljsku utakmicu u pripremi za EURO 2024. "Orlovi" će se sastati sa Austrijom 4. juna, četiri dana pre okršaja sa Skandinavcima. Ove utakmice predstavljaju poslednju proveru za tim pred odlazak na Evropsko prvenstvo, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ekipa predstaviti na ovim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading