FUDBAL JE VIŠE OD IGRE – PIKSI OTVARA MINI PIČ TEREN U NIŠU!

Autor:

Sport

30.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor nacionalnog tima izvodi početni udarac u okviru nove akcije Fondacije Mozzart, u nedelju od 16 časova pored OŠ „Kralj Petar I“

FUDBAL JE VIŠE OD IGRE – PIKSI OTVARA MINI PIČ TEREN U NIŠU!

Foto: Soultime media

Kad selektor pozove na fudbal, to je više od igre! Dragan Stojković Piksi izvešće početni udarac u okviru nove akcije Fondacije Mozzart, a uoči svečanog otvaranja mini pič terena u Nišu, 31. marta u 16 časova, u dvorištu pored OŠ „Kralj Petar I“, poslao je važnu poruku mališanima širom zemlje:

„Nikad ne odustaj. Veruj u sebe!“

 

 

Akcija „Fudbal je više od igre“ simbolično počinje baš pored škole koju je pohađao jedan od naših najboljih fudbalera svih vremena i gde je pravio prve korake. Baš na tom mestu će se u nedelju okupiti Piksijevi nekadašnji saigrači, ali i neki novi „orlići“.

Teren će prvi isprobati pioniri Radničkog iz Niša, koji će pokazati da se šampion postaje i humanim delima. Svi zajedno će igrati za dečaka Kostu Veljkovića, predškolca , kome je hitno potrebna hiruško – ortopedska operacija i za koga Nišlije i đaci OŠ „Kralj Petar I“ već neko vreme prikupljaju finansijsku pomoć. Svaki gol, asistenciju i svaki dobar potez pionira u današnjoj utakmici, Mozzart Fondacija nagradiće finansijskim iznosom koji će donirati za Kostino lečenje.

Fondacija Mozzart je prošle godine završila veliku akciju obnove sto košarkaških terena širom zemlje, ali nastavlja ulaganja u sportsku infrastrukturu. U narednom periodu akcenat će biti na mini pič terenima, gde će stasavati neki novi „orlići“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading