"UŽAS JE BLAGA REČ" DOSTAVLJAČ IZ NIŠA PLJUJE NA PICU PRE ISPORUKE! Pogledajte snimak koji je RAZBESNEO SRBE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.03.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeći put ćete dobro razmisliti pre poručivanja.

"UŽAS JE BLAGA REČ" DOSTAVLJAČ IZ NIŠA PLJUJE NA PICU PRE ISPORUKE! Pogledajte snimak koji je RAZBESNEO SRBE! (VIDEO)

Foto: https://www.instagram.com/sav_taj_ludi_balkan/

Na društvenim mrežama se širi snimak jednog dostavljača hrane u Nišu, koji je izazvao brojne reakcije zbog navodnog pljuvanja po pizzi koju je trebalo da dostavi. Snimak, nastao 26. marta ove godine nešto pre 22 sata, prikazuje muškarca kako nosi picu u liftu zgrade, a zatim je otvara i pljuje po njoj.

Reakcije javnosti

Ovaj skandalozni snimak izazvao je burne reakcije među korisnicima društvenih mreža. Mnogi su izrazili svoju zgroženost i odlučnost da više neće poručivati hranu od određene dostavne službe. Komentari ispod videa odražavaju ogorčenje i nevericu, uz izjave poput "Nadam se da će dobiti otkaz" i "Ovaj narod nije dno, nego je ispod dna".

 

 


Jedan korisnik je čak podelio svoje iskustvo sa sličnim neprihvatljivim ponašanjem dostavljača, navodeći da je video situaciju u kojoj je dostavljač sedeo u kolima, skidao sastojke sa pizze prstima i jeo ih.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju i osudu javnosti, ističući važnost higijenskih standarda i poverenja u usluge dostave hrane.

Reakcija nadležnih

Do trenutka pisanja ovog teksta, nadležne institucije nisu se oglasile povodom ovog slučaja. Međutim, s obzirom na masovnu reakciju javnosti, očekuje se da će biti preduzete odgovarajuće mere kako bi se istražila situacija i sprečilo slično ponašanje u budućnosti.


Skandalozni snimak dostavljača hrane u Nišu koji navodno pljuje na picu izazvao je ogorčenje i zabrinutost među građanima. Ovaj slučaj naglašava važnost poštovanja higijenskih standarda u industriji dostave hrane i potrebu za adekvatnim merama kako bi se osigurala kvalitetna i bezbedna usluga za potrošače.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading