HEZONJA BRUTALNO ISKREN POSLE MEČA SA ZVEZDOM: "Ovo je SRAMOTA za Real Madrid"!

Autor:

Sport

30.03.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči proslavljenog hrvatskog košarkaša.

HEZONJA BRUTALNO ISKREN POSLE MEČA SA ZVEZDOM: "Ovo je SRAMOTA za Real Madrid"!

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Džanan Musa

Košarkaši Real Madrida uspeli su da dođu do pobede protiv Crvene zvezde u neizvesnoj završnici rezultatom 101:94. Iako je klub sa Malog Kalemegdana imao dobru igru, te u trećoj četvrtini došao do prednosti od čak +16, sve je prokockao u samo nekoliko minuta i tako položio oružje u španskoj prestonici.

Nisu "Los Blankosi" imali igru u većem delu meča. Sam pristup utakmici nije bio dobar, to je bilo evidentno po postavi koju su izveli na početku. Kada su i ušli starteri, Zvezda je bila već "nabrijana", tako da su crveno-beli igrali i iznad svojih mogućnosti na svakom delu terena. 

Kada je došlo do famoznog trećeg kvartala, izabranici Janisa Sferopulosa imali su šansu da potpuno reše meč u svoju korist, ali je Real konačno pokazao šampionski karakter i onemogućio Beograđanima da potpuno deklasiraju Madriđane u njihovom domu.

Foto: Starsport

Mario Hezonja

Hrvatski košarkaš, Mario Hezonja, inače jedan od najboljih na utakmici, smatra da je stav sa kojim je aktuelni prvak Evrolige istrčao na teren predstavljao nepoštovanje prema gostujućem timu. 

- Prvo poluvreme smo igrali loše, a drugo dobro. Morate da poštujete svakog rivala i više smo ih poštovali u drugom nego u prvom poluvremenu. Prvo je bilo kao letnja košarka, gore-dole, da vidimo šta će biti. Ovo je sramota za Real Madrid! Morate da znate gde ste i da poštujete ekipu - rekao je isfrustrirani Hezonja posle utakmice.

Crvena zvezda je ovim neuspehom zabeležila 21. poraz u sezoni, i sada se nalazi na 16. poziciji najelitnijeg evropskog takmičenja. Ukupno imaju 11 trijumfa, a iza njih se jedino nalaze Alba i Asvel sa pet odnosno sedam pobeda. 

Što se "kralja" tiče, kako mu samo ime sugeroše, zauzima prvu poziciju Evrolige. Trijumf nad Crvenom zvezdom bio im je 26. ove sezone, a broj poraza svedoči koliko su moćni. Trenutno imaju samo šest. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading