ZVEZDA ODAVNO NIJE BILA VEĆI AUTSAJDER! KLADIONICE OTPISALE CRVENO-BELE: Imaju li čemu da se nadaju u Madridu?

Autor:

Sport

29.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice jedva da daju šanse Beograđanima.

ZVEZDA ODAVNO NIJE BILA VEĆI AUTSAJDER! KLADIONICE OTPISALE CRVENO-BELE: Imaju li čemu da se nadaju u Madridu?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde gostuju večeras od 20.30 časova Real Madridu u okviru 32. kola Evrolige. Iako ova utakmica nema rezultatski značaj (kub sa Malog Kalemegdana je već uveliko bez šansi za plej-in; Real je osigurao prvo mesto), izabranici Janisa Sferopulosa pokušaće da izađu na teren puni motivacije i odnesu pobedu koja mnogo znači na psihološkom planu.

Ipak, moraće da napadnu aktuelne šampione Starog kontinenta bez najvažnijeg šrafa u igri, Miloša Teodosića. Iskusni plejmejker u poslednje vreme muči muku sa povredama, ali ovog puta, Teo je ostao u Beogradu zbog mučnine i nelagodnosti.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Real

Zbog svega navedenog, crveno-belima se daju nikad manje šanse da upišu trijumf. Svetski bukmejkeri gotovo da misle da ne postoji univerzum u kom će Zvezda savladati "kraljevski" klub, pa iz tog razloga kvote izgledaju ovako:

Ukoliko uložite 10 dinara na beogradski klub, vratiće vam se čak 10 puta više, dok biste za iste pare za opkladu na pobedu Reala dobili svega 11 dinara. Ne pamti se ovolika inferiornost Zvezde, ali, ko zna, možda se ponovi neki Pero Antić u "Vizink" centru...

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos svestan je težine narednog meča.

Ovo je jedan od najtežih mečeva jer igramo protiv prvog na tabeli. Oni su aktuelni šampioni i glavni favoriti za osvajanje i ove sezone. Imamo tešku misiju ali borićemo se. Znamo na koje igrače možemo da računamo i idemo tamo da damo sve od sebe. Moramo da igramo dobru odbranu. Ako dozvolite Realu dobar ofanzivni ritam i da postiže mnogo poena, onda će nam biti teško - rekao je Sferopulos uoči puta za Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading