OTVORENO PISMO NATAŠE ŠAVIJE UPUĆENO KARIĆU: Raskrinkala sve DOKAZE, pa spomenula njegove ADVOKATE i iznela ŠOK DETALJ o suđenju!

Autor:

Zabava

29.03.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija bez dlake na jeziku!

OTVORENO PISMO NATAŠE ŠAVIJE UPUĆENO KARIĆU: Raskrinkala sve DOKAZE, pa spomenula njegove ADVOKATE i iznela ŠOK DETALJ o suđenju!

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Starleta Nataša Šavija na Instagram profilu objavila je otvoreno pismo Stefanu Kariću, za kog ona tvrdi da ju je fizički zlostavljao i unakazio lice na jednom događaju. Podsetimo, Stefan i Šavija su već mesecima u žiži interesovanja zbog ovog incidenta, a nakon što je Karić pušten iz tridesetomesečnog pritvora, starleta je odlučila da iznese sve na videlo. 

Na Instagram profilu uputila je Kariću otvoreno pismo, u kom je navela da će objaviti sve dokaze koje ima protiv njega. 

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY, pixabay.com,instagram.com/printscreen

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

- Au, kako si me inspirisao da te vratim na fabrička, ne shvataš! I to sad, u visokobudžetnoj produkciji. Sažeto, koncizno i naravno argumentovano! Tvoje siktanje na sve koje taknu tvoj abnormalni ego bez pokrića, u pravu si skroz za ono ,,može mi se" - započela je Šavija, pa nastavila:

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija o Stefanu Kariću

 

- "Mogao sam onda da je nosim, jer tad još nije počeo sudski proces", nema veze što sam se ja tad pakovala za bolnicu i drugu operaciju, da mi vrati lični opis koji si promenio, ali poenta je da još nije počeo proces, pa ti si šou! Dalje, zatvaranje beogradskih kapija, izjave, iživljavanje nad devojkama, spovanje ljudi u lajvu. Uz dužno poštovanje tvoja dva advokata, a šta će ti dva ako ti nevin? Koja se preznojavaju čupajućite, moram da kažem da te loše savetuju! A opet pitanje, šta ima da te savetuju, ako si nevin? Au, koliko tvojih prljavština i budalaština mi navire sad, ne znam odakle da počnem, potrajaće malo, ali neću nijednu propustiti! Znaš koja je razlika sad? Što sam se sad oporavila i sad ću da se posvetim maksimallno! I to sa guštom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading