TADIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Evo šta se DEŠAVALO u svlačionici "orlova" za vreme MEČA protiv Švajcarske!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

25.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "orlova" prisetio se tog događaja.

TADIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Evo šta se DEŠAVALO u svlačionici "orlova" za vreme MEČA protiv Švajcarske!

Foto: Starsport

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić nema dilemu koju utakmicu u nacionalnom dresu bi voleo da ponovi ukoliko bi mogao, što je otkrio u razgovoru za zvaničan sajt Fudbalskog saveza Srbije!

Vezista Fenerbahčea bi, preciznije, želeo da se dve ponove. U pitanju su oba duela protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu, mada je ona prva iz 2018. ipak "bitnija".

U razgovoru za sajt Fudbalskog saveza Srbije, vođa "orlova" je prokomentarisao to što je Aleksandar Kolarov u autobusu u Rusiji rekao "da deset puta igramo sa njima, devet puta bismo izgubili", tadašnji kapiten Ajaksa se nije nije složio.

Istovremeno, priznao je i da je na poluvremenu postojala određena diskusija među igračima, Švajcarska je preokrenula i pobedila.

- Mislim da smo mogli da ih dobijemo. I da smo morali. Eto, tu smo mi malo... Jeste, oni su bili bolju tu utakmicu. Prvo poluvreme su bili bolji, ali smo mi dali gol i bilo je 1:0 za nas. Drugo poluvreme malo smo imali neku diskusiju u svlačionici. Da treba malo više da im izađemo, da ne dozvolimo toliko prostora, što smo imali za pravo. Izašli smo malo više i prvi pogodak smo primili iz toga. Nismo se odmah namestili, Zomer je jednim pasom izbacio nas 4-5 lopta je otišla na stranu, odbila se Džaki i on je dao gol. I drugio je bio pred kraj na kontru, kad smo išli na sve ili ništa. Oni su bili dobra reprezentacija, i sada su - rekao je Dušan Tadić.

Podsetimo, lider tima koji sa selektorske klupe predvodi Dragan Stojković Piksi, postaće u večerašnjem prijateljskom meču protiv Kipra (18.00) apsolutni rekorder po broju nastupa za nacionalni tim - 106.

U prethodnom okršaju na gostovanju Rusiji u Moskvi, gde su "orlovi" poraženi 4:0, Tadić je izjednačio dostignuće nekadašnjeg kapitena Srbije Branislava Ivanovića, koji je u dresu sa najdražim grbom upisao 105 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading