DAO GOL ZA SEDAM SEKUNDI, PA ZAPANJIO IZJAVOM: Moj idol je MARKO MARIN!

Autor:

Sport

24.03.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Imao sam dres Verdera sa njegovim imenom"

DAO GOL ZA SEDAM SEKUNDI, PA ZAPANJIO IZJAVOM: Moj idol je MARKO MARIN!

Foto: Tanjug/AP

Klupski fudbal je na pauzi, reprezentacije su na terenu i neki od tih mečeva su zaista spektakularni, jedan od njih je bio duel Nemačke i Francuske u Lionu. Tamo je viđen gol u sedmoj sekundi utakmice. Verovali ili ne nije u pitanju greška.

Sudija Manzano dao je znak da meč počne, Toni Kros je poslao loptu ka Florijanu Vircu koji je odlučio da proba da iznenadi golmana Brisa Sambu i u tome je uspeo. Šutirao je sa više od 20 metara, uhvatio čuvara mreže "na krivoj nozi" i zatresao mrežu. Delovalo je da su svi bili šokirani, kako navijači, tako i igrači.

 

 

Samo dan nakon meča osvanula je izjava mladog dvadesetogodišnjeg fudbalera u kojoj je iznenadio Nemce rekavši da mu je idol niko drugi, no - Marko Marin.

 

 

- Moj veliki idol je bio Marko Marin. Imao sam dres Verdera sa njegovim imenom na leđima - rekao je Virc za tamošnje medije.

Mladi fudbaler je u seniorskoj karijeri nastupao samo za ekipu Bajera iz Leverkuzena koja ove sezone beleži izvanredne rezultate. Na ukupno 103 meča dao je 21 gol, a ovom izjavom je sigurno oduševio i sve delije.

Podsetimo, asistent prilikom prvog gola, Toni Kros, povukao se iz reprezentacije, pa je posle razgovora sa selektorom Julijanom Nagelsmanom odlučio da ipak igra. Biće deo nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Odmah je upisao i asistenciju i iznenadio Kilijana Mbapea i saigrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading