BLICKRIG NEMACA NA STARTU! Dali GOL Francuzima za SEDAM SEKUNDI! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se retko viđa.

BLICKRIG NEMACA NA STARTU! Dali GOL Francuzima za SEDAM SEKUNDI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Nemačke

U prijateljskoj utakmici večeras u Lionu, reprezentacija Nemačke je odmah na početku pokazala svoju odlučnost i kvalitet protiv nekadašnjeg svetskih šampiona, Francuske.

Već u sedmom sekundu utakmice, Florijan Virč je postigao predivan gol, vodeći svoj tim ka početnom vođstvu. Ovaj dvadesetogodišnji vezista je u sjajnoj formi ove sezone, što je potvrdio i svojim nastupom u dresu državnog tima.

 

 


Nedavno, u drugom meču, Kristof Baumgartner je postigao gol za Austriju protiv Slovačke već u šestom sekundu, čime je postavio novi svetski rekord kada su reprezentativni mečevi u pitanju. Ovi brzi golovi pokazuju da fudbal uvek može da iznenadi i da je sve moguće čak i u najranijim trenucima utakmice.

Uprkos početnom vođstvu Nemačke, utakmica između Francuske i Nemačke obećava da će biti uzbudljiva i puna akcije. Očekuje se da će obe reprezentacije pokazati svoje kvalitete i boriti se za pobedu u ovom prijateljskom susretu. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ishod ove utakmice, koja će sigurno doneti mnogo uzbuđenja i iznenađenja.

Kako se meč bude odvijao, biće zanimljivo videti kako će se situacija na terenu razvijati i da li će biti još golova ili nekih neočekivanih obrta. Sve u svemu, ljubitelji fudbala imaju razloga da budu uzbuđeni zbog večerašnjeg susreta između dve vrhunske reprezentacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading