KAKAV SPEKTAKL! RUSKA pevačica otpevala SRPSKI HIMNU! Svi na stadionu ostali ODUŠEVLJENI! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa scena dolazi nam iz Rusije.

KAKAV SPEKTAKL! RUSKA pevačica otpevala SRPSKI HIMNU! Svi na stadionu ostali ODUŠEVLJENI! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Na prijateljskoj utakmici između fudbalskih reprezentacija Srbije i Rusije u Moskvi, na "Lav Jašin" stadionu, ruska pevačica izvela je himnu Srbije, "Bože pravde". Ova neobična i neočekivana situacija izazvala je pažnju i izazvala reakcije kako publike tako i medija.

 

 


Utakmica je imala poseban značaj za fudbalsku reprezentaciju Srbije, budući da je predstavljala prvu "jaču" proveru nakon što su usledile sankcije zbog sukoba u Ukrajini. Atmosfera na "VTB Areni" bila je napeta, a publika je sa nestrpljenjem očekivala početak meča.

 

 

Organizatori su se potrudili da naprave spektakl za ovu priliku, pa je pre meča bio organizovan poseban program. Krcate tribine svedoče o velikom interesovanju za ovu utakmicu, a publika je bila spremna da podrži svoj tim.

Kada je ruska pevačica izvela himnu Srbije, "Bože pravde", publika je reagovala aplauzom, pokazujući poštovanje prema himni i izvođačici. Ovaj emotivan trenutak dodatno je obogatio atmosferu pred početak utakmice.

Utakmica je bila značajna ne samo sportski, već i u kontekstu međunarodnih odnosa između Srbije i Rusije. S obzirom na političke i diplomatske okolnosti, ovaj susret imao je poseban simbolički značaj.

Nakon ovog neobičnog događaja, javnost i mediji su se osvrnuli na izvođenje himne od strane ruske pevačice, što je izazvalo različite komentare i rasprave. Ovaj događaj će sigurno ostati upamćen kao jedan od neobičnijih trenutaka u sportskim i diplomatskim krugovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading