"ORLIĆI" NISU USPELI! Srbija ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

24.03.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u Portugalu od domaćina rezultatom 4:1 (2:0).

"ORLIĆI" NISU USPELI! Srbija ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo!

Foto: fss.rs

Igrači do 19 godina pretrpeli su ubedljiv neuspeh od Portugala u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na turniru koji se igra u portuglaskom gradu Aveiru.

Golove za Portugal su postizali Samedo u 26 i 59, Ribeiro u 45. i Mendonsa u 70. minutu susreta. Jedini pogodak za Srbiju postigao je Stanković u 92. minutu meča.

Podsetimo, izabranici Radovana Krivokapića su poraženi i u prvom meču od selekcije Danske, a kako samo pobednik grupe može da izbori plasman na Evropsko prvenstvo, srpski reprezentativci su sa dva poraza ostali bez šansi da prođu dalje.

 

 

U trećem, poslednjem kolu Srbija se sastaje protiv Grčke, a Portugal i Danska odlućiće u međusobnom susretu koja će reprezentacija biti učesnik Prvenstva Evrope koje se održava u Severnoj Irskoj. U drugom meču dana Danska je savladala Helene sa 2:1.

Evropsko prvenstvo će biti održano od 15. do 28. jula ove godine u Severnoj Irskoj.

Srbiji ostaje da se u poslednjem oproštajnom meču izbori za što bolji rezultat i, bar sa jednim pozitivnim ishodom, oprosti se od takmičenja.

Podsetimo, seniorska reprezentacija Srbije igra u ponedeljak, u Larnaki, drugu prijateljsku utakmicu pred start EP u Nemačkoj, a protivnik je Kipar.

U prvoj proveri izabranici Dragana Stojkovića Piksija ubedljivo su poraženi u Moskvi od Rusije (0:4), ali su od 20. minuta igrali brojčano slabiji, zbog isključenja Milana Gajića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading